Kurv
Kurv

10 bestsellere til under 5.000.-

Træt af tilbudsjagten?
Vi har samlet 10 af de mest populære bestsellere til under 5.000 kr. blandt vores Fast lav pris-varer, som er varer, du altid kan finde til en fast lav pris.
Find dine egne favoritter blandt bestsellerne her.

Cleveland sofa

Med Cleveland-sofaen får du det bedste af tre verdener: kvalitet, tidløst design og en overkommelig pris. Cleveland er blevet en ægte favorit og er en af vores mest populære sofaer, og du finder uden tvivl en opstilling, der passer til dig og dit hjem.

Lake spisebord

Et godt spisebord i træ går aldrig af mode og klæder enhver slags indretning. Netop derfor er Lake det oplagte valg af spisebord til en fornuftig pris, som du kan have i lang tid. Desuden har spisebordet udtræk til to tillægsplader, så du altid kan få plads til ekstra gæster.

Wida puf

Med Wida-puffen er der næsten ingen begrænsninger, kun din fantasi sætter rammerne. Dens indbydende udseende og behagelige materiale giver mulighed for at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i næsten ethvert rum i dit hjem. Brug den som en fodskammel i stuen, et lille sidebord eller som en ekstra siddeplads, der kan flyttes rundt i stuen, lige hvor du ønsker den.

Braidwood reol

En reol er ideel til lidt ekstra opbevaring i hjemmet, eller til at udstille dit yndlingsnips. Den klassiske Braidwood reol i egefinér findes i to forskellige størrelser - en bred og en høj - så du nemt kan få plads til den hjemme hos dig.

Lina lænestol

Lina lænestolen findes i mange forskellige farver og har et simpelt og alsidigt design med et højt og let buet ryglæn, der kan omfavne dig og give dig den nødvendige støtte, når du sidder og slapper af. Dertil kan du også få en lille praktisk fodskammel til benene.

square sofabord

Square sofabord er en stilfuld tilføjelse til dit hjem med sit firkantede design og et solidt stel i sortlakeret metal. Dette bord fås i flere størrelser, hvilket gør det nemt at tilpasse det til din plads. Det tilfører elegance og en moderne touch til dit opholdsrum og passer perfekt til forskellige boligindretninger.

AMIGO BÆNK

Amigo bænken er mere end blot funktionel - den tilfører skønhed til dit hjem. Fremstillet af massivt træ med et natursnorseat, udstråler den enkelhed og nordisk elegance. Den kan passe ind i enhver indretning og findes i tre farver og størrelser, så du kan vælge den, der bedst passer til dit hjem.

Bray spisebordsstol

Bray spisebordsstolen er både elegant at se på og behagelig at sidde i - og så koster den under 1.000 kr. Med polstret sæde og det buede ryglæn, kan du sidde mange timer og nyde det gode selskab omkring middagsbordet. Bray fås både i velour og bouclétekstil i forskellige farver.

Tulino opbevaring

Tulino er en serie af opbevaringsmøbler, som alle koster under 5.000 kr. De moderne møbler har sorte fronter med enkelte detaljer i egestruktur og lette sorte metalben, og så medfølger der både sorte og brune lædergreb, så du selv kan bestemme udtrykket.

fano sofabord

Fano-sofabordet tilfører hygge til dit hjem, perfekt til stunder med familie og venner. Dets moderne elegance passer til forskellige indretningsstile. Gør din dagligstue endnu mere indbydende med dette stilfulde sofabord.