Kurv
Kurv

Alt det, der gør din bolig til et hjem

Når du fylder dit hjem med boligtilbehør, er der en fin balance mellem at få hjemmet til at fremstå hyggeligt og indbydende fremfor at gøre det rodet og uoverskueligt. Hvis du bor småt, er der nogle helt essentielle greb, du kan tage med dig for at give dit hjem en hyggelig stemning på en praktisk måde.

Spejle

Et godt tip er at indrette hjemmet med spejle, der let får rummet til at syne større. Du kan let implementere spejle som en del af dekoration. Flet et spejl eller flere ind mellem en billedvæg, eller brug spejlet i sig selv om vægdekoration. 

Tæpper

Brug tæpper til både at skabe hygge i indretningen og give en praktisk funktion. Men tæpper i indretningen, kan du nemt skabe forskellige zoner i hjemmet, så de forskellige arrangementer ikke flyder sammen. Det giver en god fornemmelse og et roligt udtryk, når eks. spise- og hyggeafdelingen er tydeligt opdelt. 

Belysning

Hvis du bor småt, er det ligeledes vigtigt at have den helt rette belysning. Hvis du ikke har meget plads at gøre med, er det en god ide at indrette med væg- eller loftlamper, så de ikke optager gulvplads. Ligesom med tæpper, er lamper også en god måde, hvorpå du kan opdele hjemmet i zoner, så indretningen bliver indbydende og overskuelig.

Sæt prikken over i'et med...

Få god inspiration til dit hjem