Kurv
Kurv

Boligtrend Fremtrædende farvestrejf

I 2022 kaster vi vores kærlighed på de klare og iøjefaldende farvenuancer, som giver et fint farvespil til dit hjem. De iøjefaldende farver komplimenterer både den neutrale og den mere excentriske indretningsstil og er det perfekte friske pust, du mangler for at give dit hjem nyt liv.

Klare farve-favoritter i 2022

I år ser vi, at de klare farvenuancer finder vej ind i boligen. Vi skruer op for farverne og udtrykker os med modigere farvevalg, som kan sætte lidt kulør på tilværelsen. Især klare blå nuancer, som koboltblå, er én af årets helt store trendfarver, men de farverige tendenser omfavner også de klare grønne, orange og gule nuancer, som alle sammen giver et friskt og kulørt pust på indretningen af hjemmet.

Farverne finder vej til nye overflader

Vi er vant til at bruge farver flittigt i boligen, men efterhånden ser vi dem finde vej ind i indretningen på nye måder. Hvor man for nogle år siden malede en væg i en anden farve, ser vi i år i stedet, at farverne findes på flere og nye overflader. Det er alt fra boligtilbehør, som lamper og tekstiler, til større møbler, som skaber et spændende blikfang i boligen. Hvad siger du for eksempel til en koboltblå sofa?

Bold Blue

Når vi snakker om sæsonens klare farvetrend, kommer vi ikke udenom den vibrerende koboltblå. Vi elsker den iøjefaldende blå farve, som kan bruges på utallige måder i indretningen, og derfor har den også fået en plads i vores boligkollektion i 2022. Her har du mulighed for at bruge farven på en diskret måde med puder, plaider og lamper i den vibrerende blå, eller du kan gå all-in med den ikoniske Heim sofa. Kun fantasien sætter grænser med sæsonens smukke, klare farvenuancer, som kan live ethvert hjem op.