Kurv
Kurv

Havemøbler til dit budget

Står du for at skulle indrette dit uderum? Måske skal det være en nem løsning, der ikke koster alverden – eller måske ønsker du at investere i et nyt sæt havemøbler, som du kan have glæde af i mange år fremover. Vi viser dig tre smukke havesæt, der kan danne udgangspunkt for timevis af sommerhygge i haven eller på terrassen.

Askia til det lave budget

Er dit budget i den lave ende, kan du med fordel gå efter dette havesæt, der sikrer dig et udendørs samlingspunkt for hele sommeren. Sættet består af et havebord med bordplade i eucalyptustræ og stel i sort pulverlakeret aluminium. Bordet har udtræksfunktion, hvilket gør det perfekt til dig, der ikke har så meget plads. Det er helt ideelt, hvis du i dagligdagen blot har behov for et bord til 2 personer, men stadig ønsker at have plads til gæster. Når bordet er slået ud, er der nemlig god plads til 4 personer. Med det samlede havesæt får du Askia havebordet med 4 stole, der både er praktiske og vedligeholdelsesfri. Portio havestolene er nemlig lavet af plast og kommer i mange fine farver. Samtidig er de stabelbare, så de nemt kan gemmes væk, når de ikke er i brug.

Cunio til det mellemstore budget

Hvis du søger et havesæt, der ligger i den mellemste prisklasse, kan du gå efter dette sæt. Havesættet inkluderer Cunio havebordet, der består af to brede planker i sort polywood og stel i sort pulverlakeret aluminium. Hertil hører 4 havestole, der er klassiske og moderne i udseendet. Lioni havestolen i pulverlakeret metal bidrager til et enkelt og elegant udtryk. Du kan med fordel tilføje nogle bløde hynder for at øge komforten i stolen yderligere, og sikre, at du nemt kan sidde rundt om spisebordet i mange timer. Samtidig giver det et hyggeligt og indbydende udtryk til terrassen eller haven. Med dette havesæt er der god plads til at samle hele familien til lækker grillmad og hyggelige stunder. 

Circle til det store budget

Ønsker du at investere i et nyt havesæt, der gerne skal holde i mange år, kan vi eksempelvis anbefale dette havesæt. Her får du høj kvalitet i form af bordet, der består af en bordplade i olieret bambus og en midte af granit. Den rå granitsten i midten bidrager til et unikt og elegant udtrykt. Samtidig er naturstenen praktisk, idet den tåler, at du placerer varme elementer på den. Til havesættet medfører 6 havestole i plastiklameller, der bidrager til et smukt udseende samtidig med, at de er nemme at vedligeholde og rengøre. Desuden er stolene udstyret med komfortable armlæn i bambus, der gør, at du nemt kan læne dig tilbage i stolen og slappe af. Havestolene kommer i mange fine farver, så du kan finde dem, der passer til lige netop din smag. Både stole og bord har stel i gråt metal, hvilket er din garanti for holdbarhed. Med dette havesæt får du en klassisk havemøbelstil med et elegant og moderne twist, så det kan pryde haven eller terrassen år efter år. 

Indret et uderum til dit budget