Havemøbler til dit budget

13. maj 2020

Står du for at skulle indrette dit uderum? Måske skal det være en nem løsning, der ikke koster alverden – eller måske ønsker du at investere i et nyt sæt havemøbler, som du kan have glæde af i mange år fremover. Vi viser dig tre smukke havesæt, der kan danne udgangspunkt for timevis af sommerhygge i haven eller på terrassen.

Canova til det lave budget

Er dit budget i den lave ende, kan du med fordel gå efter dette havesæt, der både sikrer dig et udendørs samlingspunkt for hele sommeren og samtidig også giver et friskt pust i form af kulør til uderummet. Sættet består af et spisebord, der er robust og holdbart. Bordpladen består af mørkegråt glas, og stellet er formet i gråt, pulverlakeret aluminium. Med det samlede havesæt får du Conva havebordet med 4 stole, der både er praktiske og vedligeholdelsesfri, og samtidig giver et moderne og tidssvarende udtryk til dit uderum.

Korsika til det mellemstore budget

Hvis du vælger et havesæt, der ligger i den mellemste prisklasse, kan du gå efter dette sæt med et rundt bord med grå mosaik. Med dette sæt får du et anderledes udtryk, der uden tvivl tiltrækker opmærksomhed. Havesættet består af Korsika havebordet og 4 tilhørende stole, der er klassiske og tidløse i udseendet. Her får du samtidig også en høj komfort, der gør, at du nemt kan sidde rundt om spisebordet i mange timer, imens solen skinner og en sommerdag bliver nydt.

Marrone til det store budget

Ønsker du at investere i et nyt havesæt, der gerne skal holde i mange år, kan vi eksempelvis anbefale dette havesæt. Her får du høj kvalitet i form af bordet, der består af fibercement og stolene i eukalyptustræ. Samtidig er havesættet helt klassisk i sit udtryk, så det kan pryde haven eller terrassen år efter år. Dette havesæt er desuden unikt, fordi udseendet gør, at både bord og stole er velegnede til at bruge såvel ude som inde.

Indret et uderum til dit budget

Kig her eller besøg din nærmeste ILVA og se mange flere havemøbler, der passer til ethvert budget.

Materialer og pleje

Læs plejeguide

Se

Alle havemøbler

Læs om tidens trends

Havekatalog 2020