Kurv
Kurv

Kan havemøbler stå udenfor hele året?

Som udgangspunkt bør havemøbler ikke stå ude hele året. Der er dog nogle havemøbler, der er langt mere vedligeholdelsesfrie end andre, som bedre kan holde til det danske vejr og klima, og som samtidig pynter på terrassen.

Med vedligeholdelsesfri havemøbler, slipper du for at bruge tid og kræfter på at holde dine havemøbler pæne, så du rigtig kan nyde sommeren. Se her hvilke materialer, du skal gå efter, hvis du drømmer om vedligeholdelsesfri havemøbler.

Havemøbler i polyrattan

Havemøbler af polyrattan er meget populære, fordi de er lavet af et robust plastmateriale, som er holdbart og kræver minimal vedligeholdelse. Polyrattan er desuden UV- og vejrbestandigt, så det kan klare både regn, solskin og skiftende temperaturer. Hvis det bliver nødvendigt, er polyrattan havemøbler også nemme at rengøre med en polyrattanvask og en blød børste eller svamp. Det eneste, du skal være opmærksom på er, om eventuelle hynder skal tages ind i tørvejr. Disse kan med fordel også imprægneres. Desuden anbefales det at opbevare polyrattan møblerne tørt og ventileret i vintersæsonen.

Shop havemøbler i polyrattan

Havemøbler i  Olefin og Quick Dry skum

Hvis du vil have den samme komfort og hyggestemning på terrassen, som du har i stuen, så kan du med fordel vælge de polstrede loungemøbler. Ved første øjekast ligner havemøblerne ikke nogle, der kan stå ude i det danske sommervejr - men disse havemøbler er fremstillet i Quick Dry skum, som er hurtigtørrende, da vand løber lige igennem det. Betrækket i Olefin er ligeledes smuds- og vandafvisende, UV-bestandigt og slidstærkt. De holder altså til at stå ude og kræver minimal vedligeholdelse.

Shop havemøbler i Olefin & Quick Dry skum

Havemøbler i plast

Når du hører om havemøbler i plast, leder det måske tankerne hen på de velkendte hvide, kedelige havemøbelsæt. Heldigvis findes der flere smukke havemøbler i plast, som båder pynter på terrassen og er særdeles praktiske - og der findes et væld af fine farver at vælge imellem!

Plast er et robust og vedligeholdelsesfri materiale, som klarer al slags vejr og kan rengøres nemt med f.eks. polyrattanvask og en klud.

 

Shop havemøbler i plast

Havemøbler i nonwood

Nonwood havemøbler er endnu en populær og praktisk havemøbeltype, som mange vælger - og med god grund. Nonwood er et materiale, der har det elegante udseende fra træ, men er lavet af plast, som giver en fantastisk holdbarhed og tæt på ingen vedligeholdelse.

Der findes nonwood havemøbler i forskellige typer nonwood, f.eks. Polywood, som er syntetisk plasttræ, og Duraboard, som er et genbrugsmateriale blandet af savsmuld fra eucalyptustræ og polyethylenplast. Fælles for alle nonwood-typerne er dog deres praktiske egenskaber, der holder til skiftende vejrforhold.

Shop havemøbler i nonwood

Mere inspiration til din have