Kurv
Kurv

Sengeborde til forskellige behov

Opbevaring er vigtigt - også i soveværelset. Det er et rum, der skal emme af ro, så du kan føle dig så afslappet som muligt. Et sengebord er derfor en god løsning, hvis du har nogle småting, der skal gemmes væk. Er dit soveværelse ikke så stort, og har du ikke så meget, der skal gemmes væk, så fortvivl ej. Du kan her finde fire forskellige typer sengeborde, der passer til lige dit behov.

Til det mindre soveværelse

Er du studerende, eller har du bare ikke så meget plads, er der ingen grund til at undgå sengebordet. Sala væglampen er udstyret med et lille bord, der passer perfekt til mobilen. 

Til dig der foretrækker ben

Har du god plads, og foretrækker du et sengebord med ben, kunne Sharp sengebordet være en mulighed. Heri får du plads til det meste, og du kan placere din læselampe - eller hvad du måtte foretrække - ovenpå bordet. 

Den gyldne middelvej

Søger du et sengebord, der ikke fylder for meget, men som stadig har god opbevaringsplads, så overvej Maly. Dette sengebord er væghængt, hvilket skaber en luftig indretning samtidig med, at det gør støvsugningen nemmere, da der ikke er nogle ben, du skal manøvrere uden om. 

Flere funktioner i ét sengebord

Her er et sengebord, du kan bruge både i et stort og et lille soveværelse. Har du et lille soveværelse, kan du bruge Harp kommoden som sengebord, og samtidig har du en god mængde opbevaringsplads til tøj, skulle dit soveværelse være for småt til et klædeskab. Har du et stort soveværelse, er der selvfølgelig ingen grund til ikke at udnytte dette ved at bruge nogle lidt større møbler i din indretning. 

Shop de nyeste sengeborde her