Kurv
Kurv

1 sofa, 3 looks – den sorte lædersofa

Den sorte lædersofa er en vaskeægte klassiker, der helt sikkert står i rigtig mange danske hjem. Men ofte kan det være svært at forny en klassiker – og her er den sorte lædersofa ikke nogen undtagelse. Derfor har vi stylet den elegante, klassiske og sorte sofa i tre forskellige looks, så du kan få inspiration til din egen sofa hjemme i din stue.

1. Det sort/hvide look

 

Det nedtonede sorte og hvide look er altid en vinder – også hvis du har indrettet dit hjem med en sort lædersofa. Med dette udtryk opnår du et skarpt og stringent look i dit hjem, og du kan nemt gøre det personligt med rejseminder, familiebilleder og små, hyggelige nips. Den sort/hvide indretning er både stilfuld og smagfuld og giver hurtigt et indtryk af elegance i hjemmet.

2. Det farverige look

 

Med en sort sofa kan der godt være behov for at få lidt farver ind i hjemmet. Det kan du nemt få med tilbehør som puder, plaider, tæpper og brugskunst. Indretning med farver giver liv og masser af dynamik i indretningen, og farver er en nem måde at give et modspil til den sorte lædersofa, så stuen ikke risikerer at blive kedelig og uinspirerende.

3. Det rolige og naturlige look

 

Vi kommer ikke udenom den naturlige indretning. Jordfarver og rolige nuancer er én af tidens allerstørste trends. Og her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Brug den naturlige trend i form af planter i alle afskygninger, men også de rolige farver på tilbehør.  Og selvfølgelig er den sorte lædersofa også oplagt at indrette sammen med den naturlige trend.

Find din sorte lædersofa

Er du ikke færdig endnu?