Kurv
Kurv

Byd velkommen til efterårets farver

Hvis du vil indrette dit hjem med efterårets mest fremtrædende nuancer, bør du gå efter jordfarver i forskellige nuancer. Dybrøde og gule toner blander sig med nuancer af beige og naturlige og finurlige elementer fra den grønne skala.

En helt ny farveskala! 

Denne sæsons farver er som taget ud af en smuk efterårsdag, hvor særligt de varme og dybe nuancer kommer til at spille en central rolle. Med et kraftigt spil af afdæmpede og alligevel livlige farvekombinationer bliver der skruet ekstra op for volumen, og iøjnefaldende, farvede møbler er det helt store hit i dette efterår. Den måske største trend handler om de dybe og markante farver - særligt de mørke og brændte nuancer præger boligindretningen denne sæson. Det er specielt nuancer som okkerfarver, brændt sienna, teracotta og rust som hitter, og som en lille, lækker detalje vil den gule tone også titte frem i mængden af de varme, sydlandske farver.

Sæsonens nye farver

I en indretning med mange neutrale nuancer kan de brændte detaljer skabe et spændende udtryk og tilføre liv til ethvert rum - selv hvis du bruger farverne i små doser. Bryd med de klassiske farver og bring de gule nuancer i spil i stuen ved at implementere dem på puder, glas og vægpynt. Har du mod på mere, kan du vælge et smukt møbel som en sofa i en af tidens trendfarver og skabe et supermoderne udtryk og et flot twist i din boligindretning.