Kurv
Kurv

Følg trenden: Indret dig med en farvet sofa!

Vink farvel til et hjem i sort/hvid, og byd farverne indenfor. Sådan har trenden lydt de seneste sæsoner, og 2018 bliver ingen undtagelse. Farverne vil for alvor dominere i boligindretningen, både tone-i-tone, men også i form af en masse spændende kontraster.

 

 

En sprudlende farvepalette

Når det kommer til stuen, bliver de klassiske sofaer i hvide, sorte og grå nuancer udfordret af deres kulørte venner. Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: Slip farverne løs! Det er nemlig blevet tid til at skrue op for volumen. Vær derfor ikke bange for at eksperimentere med forskellige farver i din boligindretning. Et farverigt hjem er både stemningsfuldt og personligt og skaber dynamik i indretningen.

 

Vores udvalgte favoritter

Er du farveforskrækket?

 Er du mere til de neutrale nuancer, men stadig ønsker at få tilført farver ind i hjemmet, vil en sofa i en lysere farvevariant være lige noget for dig! For at skabe den perfekte finish kan du dekorere sofaen med plaider og puder i farvetoner, som matcher sofaen.

Gældende for begge stilarter er, at formår du at lade sofaens farve gå igen i resten af din boligindretning for at skabe en balance, som giver ro for øjet og fremtryller den røde tråd.