Kurv
Kurv

ILVA Glostrup

Adresse
Sdr. Ringvej 35 C
2605 Brøndby
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 18:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Abildager 14, 2605 Brøndby
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Lukket

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Læs mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

BESØG VORES OUTLET
Hos ILVA Glostrup har vi en afdeling dedikeret til Outlet, hvor der løbende kommer ny varer til, til ekstra nedsatte priser. Hold øje med vores Facebookside ILVA Glostrup Outlet, der løbende holdes opdateret. 

Kom forbi vores store møbeloutlet

Hvis du er en ægte tilbudshaj, så er ILVA Glostrup et besøg værd. I vores bolighus er der altid masser af moderne møbler at gå på opdagelse i – og så har vi en særlig afdeling dedikeret til møbeloutlet.

Her finder du et spændende udvalg af møbler til nedsatte priser. Vores outletvarer består af kollektionsprøver, restpartier, 2. sorteringsvarer, og andre møbler, som af forskellige årsager sælges til særligt skarpe priser. Udvalget skifter hele tiden, så der altid er noget nyt og spændende at gå på opdagelse i.

Du finder vores møbelbutik mellem Glostrup og Brøndby, så uanset om du har adresse i 2600 eller 2605, er du aldrig langt fra et godt tilbud på møbler.

Møbler skaber rammer for fællesskab

Vi ved, at vi ligger i et område, hvor fællesskabet prioriteres, og hvor foreningslivet stortrives. Derfor finder du ikke kun et stort udvalg af gode priser, når du besøger ILVA Glostrup, men også møbler i mange forskellige stilarter.

For møbler tjener ikke kun en praktisk funktion; de skaber også rammer for hygge og fællesskab i hjemmet.

Her mødes vi med venner og familie omkring gode måltider i spisestuen, byder på kaffe i stuen, og nyder lune sommeraftener i godt selskab på terrassen. I ILVA kan du finde de møbler, der skal skabe rammerne for dine hyggestunder. Vores udvalg byder blandt andet på:

Find senge, lamper og tæpper i høj kvalitet

Uanset om du finder dit nye møbel blandt vores outlet, vores Fast lav pris, eller om du investerer i hverdagsluksus, får du kvalitet for pengene.

Vores sortiment byder blandt andet på et udvalg af senge i høj kvalitet – og med hjælp fra vores sengespecialiteter kan du finde lige præcis den seng, der passer bedst til dig, dine behov og din pengepung. Vi har også et stort udvalg af moderne lamper og bløde gulvtæpper, så du kan indrette alle hjemmets rum fra loft til gulv.

Kom forbi din lokale ILVA på Søndre Ringvej 35 C, 2605 Brøndby, hvor vores åbningstider dækker både hverdag og weekend. Du kan også vælge dine nye møbler i ro og mag online, hvorefter vi leverer dem – eller du kan komme forbi og hente dem i vores vareudlevering på Abildager.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILVA.