Kurv
Kurv

ILVA Hillerød

Adresse
Sigrunsvej 18
3400 Hillerød
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Bliv inspireret til en moderne og personlig indretning i din lokale ILVA

I ILVA i Hillerød byder vi dig velkommen til hele 3.321 kvadratmeters møbelunivers. Her kan du gå på opdagelse i et udvalg af stilarter og brands, ligesom du kan lade dig inspirere af vores moderne udstillinger. Vores udvalg byder både på sofaer, lamper, senge, tæpper, børnemøbler og meget mere. I sommersæsonen finder du også et godt udvalg af havemøbler til dit uderum. Så vi er et besøg værd, hvis du er på udkig efter møbler i Hillerød.

Vores møbelbutik ligger i et område med gode indkøbsmuligheder til dig, der er i gang med at indrette dit hjem, for ud over vores bolighus, finder du for eksempel også byggemarkeder. Og når sulten melder sin ankomst, kan du tanke energien op ved en af de omkringliggende spisesteder. Der er mulighed for parkering lige foran vores møbelforretning, så både de lokale indbyggere i 3400 og folk, der kommer kørende fra de omkringliggende byer, kan stille bilen, og gå på opdagelse i vores boligunivers. Og skulle du blive mere inspireret, end du havde regnet med, så der ikke er plads til alle dine nye møbler i bilen, er du også meget velkommen til at låne en gratis trailer.

Slip kreativiteten løs i ILVA i Hillerød

Der er gode muligheder for at kombinere tidens trends med din personlige smag, når du besøger ILVAs møbelhus i Hillerød. Du kan for eksempel finde din indre designer frem og sætte dit eget præg på vores møbler. For eksempel har du mulighed for at vælge stoftype- og farve på flere af vores sofamodeller. Eller du kan give din kreativitet fri leg og bygge din egen sofa ud af sofamoduler.

Lyder det som noget for dig?

Tag endelig fat i en af vores medarbejdere, næsten gang du er på besøg hos os, og bliv klogere på alle dine muligheder for at designe møbler.

Her får du kompetent rådgivning med et smil

I ILVA i Hillerød har vi dedikerede medarbejdere, der gør deres bedste for at give dig en god oplevelse, når du er på besøg hos os. Det gør de blandt andet ved at tage sig tid til at finde de rette løsninger til dig, så både ønsker, behov og økonomi hænger bedst muligt sammen. Hvis du for eksempel er på udkig efter en ny seng, kan du henvende dig til en af vores uddannede sengespecialister. Så lytter de til dine behov og hjælper dig med at sortere i de mange muligheder.
En anden måde vi imødekommer vores kunder på, er ved at have åbningstider, der gør det muligt for dig at komme forbi, når det passer ind i din hverdag. Vi byder dig derfor velkommen med et smil i både hverdag og weekend.

Vi ses i ILVA i Hillerød.