Kurv
Kurv

ILVA Odense M

Adresse
Tagtækkervej 4
5230 Odense M
Åbningstider
Man - Fre: 10:00 - 18:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00
Bemærk anden afhentningsadresse
Adresse vareudlevering
Risingsvej 67, 5000 Odense C
Tidsrum vareudlevering
Man - Fre: 10:00 - 19:00
Lør - Søn: 10:00 - 17:00

Få rutevejledning  her

Parkering
Ja

Lån en trailer gratis 
Lån en trailer gratis i bolighuset. Se mere  her.

Handicapvenligt
Ja

Leveringsmuligheder
Når du handler i vores bolighuse, kan du få leveret dit køb direkte hjem til dig. Henvend dig i bolighuset for at høre mere.

Finansiering
Du kan finansiere dit køb igennem Express Bank. Se mere  her. Eller få hjælp i vores bolighus.

Kom forbi vores inspirerende møbelunivers i ILVA Odense

Er du på udkig efter møbler i Odense? Så er du velkommen forbi ILVAs bolighus i 5230 Odense M, hvor du finder et stort udvalg af møbler til hele hjemmet. Her kan du gå på opdagelse i inspirerende møbeludstillinger med masser af moderne kvalitetsmøbler.

Vi har et godt udvalg af både senge, sofaer, tæpper og lamper, og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at navigere i det store udvalg, så du er sikker på at komme hjem med de rette løsninger til dig. Er det for eksempel køkkenalrummet, som skal indrettes? Så finder du et stort udvalg af både spiseborde og spisebordsstole. Og når sommersæsonen melder sin ankomst, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af havemøbler. Vores udvalg byder også på møbler til familiens yngste medlemmer; vi har nemlig et stort sortiment af børnemøbler.

Vi befinder os i et levnede område i Odense, hvor du blandt andet også finder Rosengårdscentret, biografer og et udvalg af spisesteder. Området byder desuden på gode muligheder for parkingen, mens du er på opdagelse i vores boligunivers.

Få professionel rådgivning i dit køb af møbler

Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb? Så hjælper vores kompetente medarbejdere dig gerne videre. Vi har blandt andet særligt uddannede sengespecialister, der ved hvad der skal til, for at du sover godt. De kan vejlede dig i valget af både madras og seng, så I sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov og din økonomi.

Når du besøger ILVA i Odense M, kan du dog blive rådgivet i meget mere end dit køb af seng. Du kan også få hjælp til at vælge den rette sofa, bliv vejledt i farverne på gardinerne eller pyntepuderne, og meget mere. Så tag endelig fat i en af vores dygtige medarbejdere, hvis du har spørgsmål – eller hvis du høre om dine muligheder for at sætte dit eget personlige præg på vores møbler.

Du har nemlig også mulighed for at designe dine egne møbler i vores møbelbutik. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige stoftyper og farver, så dine nye møbler bliver præcis, som du vil have dem.

Her finder du kvalitetsmøbler til ordentlige priser

I 1961 slog Jørgen Linde dørene op til J.L. Møbler, som senere blev til ILVA. Allerede den gang var der et klart formål med møbelforretning: Han ville sælge møbler i god kvalitet som passede til danskernes pengepung – og det har vi holdt fast i lige siden.

Når du handler hos ILVA, behøver du derfor ikke at vælge mellem kvalitet og pris. Vi har møbler i mange forskellige stilarter, brands og prisklasser. Men uanset hvilken pris du har købt møblet til, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden. Det er nemlig vigtigt for os, at du får glæde af dit køb mange år ud i fremtiden – uanset hvad det har kostet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores inspirerende møbelhus i 5230 Odense M. Vores åbningstider dækker både hverdag og hele weekenden, så du har mulighed for at komme forbi, når det passer dig.