Kurv
Kurv

Salgschef

Som salgschef har du det overordnede ansvar for den daglige drift, bemanding og service i bolighusene i din region. Du står i spidsen for et team af dedikerede butikschefer, og hjælper dem som deres sparringspartner til at sikre, at de og deres medarbejdere hele tiden flytter sig. Det gælder både det faglige såvel som det personlige, men også som team i butikken.

Du er som salgschef den der går forrest, og med din positive og proaktive indstilling sikre du at vores kultur lever ude i bolighusene.

Hvad sætter du pris på i din hverdag?

Med mere end 20 års erfaring i ILVA-koncernen har Rene Christensen prøvet lidt af hvert. Og det er netop den evige udvikling, der er medvirkende til, at han har været en del af virksomheden så længe.

”Jeg er glad for, at ILVA er en arbejdsplads med udviklingsmuligheder – ellers havde jeg ikke været her i så mange år. Der er mulighed for udvikling – ikke bare i ILVA, men det kunne også være i andre forretningsenheder i Larsen Group. Alle har mulighed for at udvikle sig, så ingen kører fast i sin stilling. Det er jo netop det, der er det fede ved vores koncern”, siger Rene.

 

Hvad er du mest stolt af ved at arbejde hos ILVA?

Med mange medarbejdere er det nødvendigt, at der er en helt klar struktur i virksomheden, og det er naturligvis også tilfældet hos ILVA. Men det betyder ikke, at den enkelte medarbejder ikke får indflydelse på hverdagen og udførelsen af arbejdsopgaver – tværtimod.

”Vi arbejder meget med ordet empowerment. Vi gør en dyd ud af at få de enkelte medarbejdere i spil. Vi skal ikke være en topstyret virksomhed, hvor alt bliver besluttet bag et skrivebord. Jeg synes, at vi skal ud på gulvet og dele ansvaret alle sammen – selvfølgelig indenfor nogle rammer, som vi alle skal overholde”.

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her