Kurv
Kurv

Salgselev

Som salgselev hos ILVA får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Sammen med resten af ILVAs elever følger du et målrettet skoleforløb, hvor du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i bolighuset. I bolighuset er en af dine vigtigste opgaver, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder.

Foruden dine skoleophold og din faste plads i teamet i dit bolighus, vil du komme på leverandører, besøg deltage i produkt- og salgstræningskurser og prøve kræfter med de forskellige produktområder i bolighuset.

Som salgselev hos ILVA får du en professionel salgsuddannelse, hvor du bliver klædt godt på til at blive en kompetent sælger og møbelekspert. 

Læs mere på salgskarriere.dk

Hvordan hjælper ILVA dig med at blive stærkere i dit daglige arbejde?

Hos ILVA lægger vi stor vægt på, at alle medarbejdere oplever at de har mulighed for at udvikle sig. Vi lytter til vores medarbejdere, og lægger sammen med den enkelte en plan for, hvordan vi kan komme tættere på ens ønsker og drømme for fremtiden. Det kan være, at du som elev gerne vil udvide dine kompetencer indenfor salg, eller måske har du interesse for ledelse. 

”For mig er det et stort plus, at der er mange karrieremuligheder, når jeg tager en uddannelse i ILVA. Der er virkelig mange muligheder. Jeg kan rykke mig op ad karrierestigen både på den ene og den anden måde. Men lige nu vil jeg bare gerne være her, hvor jeg er”. 

 

Hvad gør ILVA til en god arbejdsplads?

Det gode fællesskab er en af grundstenene hos ILVA, og det er noget, vi sætter stort fokus på – både på tværs af bolighuse og afdelinger. ILVA er en stor virksomhed med mange bolighuse. Derfor er det langt fra alle medarbejdere i ILVA, der møder hinanden dagligt, og netop derfor er det vigtigt, at der er en god tone og et godt sammenhold på tværs af organisationen.

”Det, jeg synes er fedt, er, at vi har det så godt sammen. Min butikschef har sammensat et godt hold af medarbejdere. Og helt generelt synes jeg, at det er fedt, at man kan mærke sammenholdet, selvom man ikke har mødt sine andre kollegaer i de andre bolighuse og afdelinger”.

Hvorfor valgte du ILVA?

Hos ILVA har vi fokus på, at alle nye medarbejdere får en god start og et godt forløb, det gælder naturligvis også vores ambitiøse elever. Kort efter opstart inviterer vi eleverne til en introdag, hvor de får et indblik i, hvordan deres elevtid kommer til at tage sig ud, og hvordan de selv kan være med til at præge den. Det er vigtigt for os at tage god hånd om vores elever. De skal opleve, der er en plan for deres uddannelse, at den bliver taget seriøst samt bliver bygget på både stærkt fagligt og personligt fundament.  

”Jeg blev tilbudt flere elevstillinger, så årsagen til, jeg valgte ILVA, var faktisk, jeg fik et supergodt indblik på elevdagen. Jeg synes, det var meget professionelt, og det virkede til, der var nogle gode rammer – for eksempel den strukturerede plan for, hvordan de 2 års elevtid vil komme til at forløbe. Og ikke mindst dét, at man ikke bare bliver kastet ud i noget, tiltalte mig meget”.

Hvordan hjælper ILVA dig med at blive stærkere i dit daglige arbejde?

Hos ILVA er der mulighed for at udvikle sig og arbejde sig op ad på karrierestigen. Både butikscheferne og ILVAs HR-afdeling har løbende dialog med eleverne om, hvad de godt kunne tænke sig og drømmer om i fremtiden.

”Jeg synes butikscheferne og HR er gode til at belyse mulighederne. De har lyst til, at sætte sig ned med én og snakke om, hvad man gerne vil, når man er færdig som elev. Det betyder sindssygt meget, så man ikke kommer til at kede sig. Det er fedt, der er åbenhed om, der er muligheder, særligt hvis man har lysten, til at prøve noget forskelligt af indenfor koncernen”.

Hvad oplever du, at ILVA er god til at gøre for sine medarbejdere?

Som salgselev hos ILVA får du lov til at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor der er rig mulighed for udvikling, og for at du kan finde ud af, hvad det er, du brænder mest for. Som salgselev indgår du i en fast plads i teamet, og har derfor også en rolle i at sikre, at vores kultur og værdier efterleves ude i bolighuset.

”ILVA er gode til at tage folk ind. Og så vil ILVA rigtig gerne bygge videre og uddanne internt. For mig som elev betyder det meget, at ILVA har lyst til at beholde mig, når min elevtid er ovre. Og så for, at jeg kan være med til at skabe den rette kultur – det er virkelig noget, der bliver fokuseret på”.

Hvad motiverer dig i dit arbejde?

”Jeg bliver motiveret af, at vi har det godt socialt. Jeg er glad hver eneste dag, jeg kommer på arbejde. Så det, der motiverer mig er, at min leder giver mig feedback, og siger nogle ting, jeg kan huske til næste gang, og hvad jeg gør godt. Man får succes ved at gøre det lille ekstra, man ikke bliver bedt om. Men også at man lige tænker sig om en gang i mellem, for at se hvilke ting, jeg kan være med til at ændre. Så hvis man vil have succes i sin stilling, skal man ville dét og have masser af gå-på-mod”.

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her