Kurv
Kurv

Fasano Sofabord 40 x 90 cm

Sofabord med rund bordplade i røgfarvet egefinér. Stel i sort metal.
2.799,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Fasano

Find sammen om det runde bord

Det runde bord går aldrig af mode. Fasano-sofabordets store, bløde kanter og dynamiske linjer vil altid bringe stil og charme ind i hjemmet. Og så kan de store, runde borde samle folk omkring sig - på en måde, som ikke alle borde kan. Der er bare en særlig stemning om de runde borde. Prøv det selv med Fasano-bordet.

Rundt sofabord med flotte detaljer

Prøv et rundt bord og oplev selv, hvordan det skaber en speciel stemning og charme i rummet. Det store Fasano-sofabord kan det hele - med både rummelighed og toplækkert design indtager bordet ethvert rum med sin sikre stil. Den runde form indbyder øjeblikkeligt til, at du sætter dig ved det og nyder kvalitetstid og afslapning med dem, du holder af.

Bordpladen i røgfarvet egefinér giver et råt og moderne udseende til bordet, der hurtigt giver et flot udtryk til det rum, som det store Fasano-bord bliver placeret i. Det lette egefinér sørger for en ensartet overflade til bordet. Og samtidig er fordelen ved et bord i finér, at træet ikke udvikler sig på samme måde, som en massiv træplade måske ville gøre. Og samtidig er bordet let, og du kan derfor nemt flytte det rundt, som det passer dig og din indretning.

Det sorte metalstel giver en særlig og elegant effekt til bordet. Her får du andet og mere end klassiske bordben med en praktisk funktion. Stellet på Fasano-sofabordet tilfører bordet et unikt design, der skiller sig ud fra det gængse sofabord.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  90 cm
 • Højde
  40 cm
 • Vægt
  10 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Stel
  Stel i sort metal
 • Bordplade
  Bordplade i røgfarvet egefinér
 • Varenummer
  1036957

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...