Kurv
Kurv

Halland Sofabord 50 x 80 cm

Sofabord i mørkegråt laminat med stel i massivt røgfarvet egetræ.
3.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Halland

Elegant sofabord i lækre materialer

Halland-sofabordet er både smukt alene og i kombination med flere borde i samme stil. Uanset om dit hjem er stort eller småt, vil Halland-sofabordet kunne passe ind og tilføre en stil, der fanger opmærksomheden, med det samme du træder ind i rummet.

Høj kvalitet og smukt design

Dansk produktion, høj kvalitet og lækkert design. Så nemt kan vi beskrive Halland-sofabordet. Med et sofabord som Halland, skal du ikke længere bekymre dig om indretningen i din stue. Sofabordet understreger nemlig den flotte stil og sørger for, at din dagligstue fremstår stilfuld hele tiden.

Halland-bordet er oplagt at stille sammen med hjemmets sofa eller lænestol. Men det er lige så stilfuldt at placere som hjørnebord sammen med en grøn plante eller hyggelige og stemningsfulde stearinlys. Hvad enten du placerer Halland-sofabordet individuelt eller samlet, vil det give hjemmet en indretning, der både er smuk og tidsløs.

Hvis du bor i en mindre bolig er det runde sofabord meget velegnet som stuens sofabord, da det både er rummeligt og dejligt praktisk. Men hvis du har en større bolig, er det oplagt at kombinere Halland-sofabordet med en lignende model i en mindre størrelse. Hvis du sætter flere borde sammen, får du en livlig indretning, der skiller sig ud. Og da bordet er lavet i lette materialer, er det nemt at flytte rundt efter behov og ønske.

Halland-sofabordet er udformet i slidstærke materialer af høj kvalitet. Derfor er du sikret et sofabord, der er let at vedligeholde, og som du kan have i mange år.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  80 cm
 • Højde
  50 cm
 • Vægt
  11 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Bordplade
  Laminat Mørk Grå
 • Stel
  Stel i massiv røgfarvet eg
 • Varenummer
  1031277

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...