Kurv
Kurv

True Sofabord 80 x 45 x 80 cm

Kvadratisk sofabord i massivt røgfarvet egetræ. Ben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.
Før 4.799,-
3.799,-
Spar 1.000,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

True

Elegance og mode i ét bord

Har du også grebet trenden med at flytte naturen ind i hjemmet? Hvis ikke, kan du nå det endnu, og med True-sofabordet bliver trenden både lettere og endnu skønnere. Med en bordplade i massivt eg får du et praktisk bord i høj kvalitet, som du helt sikkert ikke vil fortryde at indrette hjemmet med.

Inviter vennerne hjem om et smukt sofabord

True er det ærlige bord. Det bord, der er, hvad det udstråler. Det bord, der bidrager med liv, charme og lækker stil til din stue. Her får du, hvad du ser. Et smukt bord i naturmaterialer og moderne stil. Det store bord skaber det perfekte udgangspunkt for, at du og vennerne sammen kan nyde kvalitetstid i sofaarrangementet.

Bordpladen i massiv eg er både klassisk, praktisk og udstråler høj kvalitet. Det praktiske ved den massive egetræsplade er blandt andet, at du kan efterbehandle den. Så hvis der skulle komme en mindre skade på bordet, kan du nemt ordne skaden med efterbehandling.

De lette ben i sort pulverlakeret metal giver bordet et fint og let udtryk. De tynde ben skaber en flot kontrast til den massive bordplade, der har en god tyngde, og tilsammen efterlader det dig med et bord, der står flot i rummet og indbyder til samvær.

Da træ er et levende naturmateriale, vil farve og åretegninger variere. Derfor vil træet også kunne udvide sig eller trække sig sammen alt efter omgivelsernes luftfugtighed.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  80 cm
 • Vægt
  18 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Ben farve
  Ben i sort pulverlakeret metal
 • Materiale
  Bordplade i røgfarvet eg
 • Varenummer
  1037086

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Produkter fra samme serie

Loading...
Loading...