Kurv
Kurv

Woody Sofabord 55 x 40 x 45 cm

Sofabord i olieret valnøddefinér, kant i krydsfinér og ben i massiv olieret eg. Kombinér efter behov med sofaborde i flere størrelser fra Woody-serien.
2.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Woody

Småt sofabord med bløde former

Woody er både minimalistisk og elegant. Og derfor er det et sofabord, der giver et hav af muligheder for at indrette din stue, som du vil have den til at se ud. Woody-sofabordet har en god størrelse og er let at flytte rundt, så du kan få det til at ramme lige ind i din indretning. Sofabordet passer perfekt til dig, der vil have et enkelt møbel, du nemt kan tilføje til den lette indretning hjemme hos dig.

Sofabord med mange muligheder

Woody er på mange måder et møbel, der afspejler tidens moderne stil med lyse farver og rene linjer. Det er et alsidigt bord, der er nemt at få til at passe ind i mange forskellige kombinationer for at ramme lige præcis den stil, du gerne vil have. Woody-bordet er et nemt møbel, med et klassisk og friskt udtryk, der hurtigt kan være med til at skabe en individuel stil i dit hjem - alt afhængig af, hvordan du vælger at sætte det ind i din indretning og indrette det.

Woody kommer i flere forskellige størrelser, farver og materialer, så du nemt kan finde en model, der rammer lige netop din personlige smag. Med Woody får du et sofabord til en rigtig skarp pris. De organiske og buede former sammen med størrelsen og designet gør, at det også er oplagt at kombinere Woody med flere forskellige størrelser, så du har en gruppe af sofaborde.

Hvis du holder det simpelt med bare ét bord, får du en enkel indretning, der giver en rolig og afslappende stil i din dagligstue mens du får en levende og spændende indretning, hvis du sætter Woody-sofabordet sammen med andre borde i samme stil og design.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Højde
  40 cm
 • Længde
  55 cm
 • Vægt
  5 kg
 • Bredde/Dybde
  45 cm
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben
  Ben i massiv olieret valnød.
 • Materiale/kerne
  Krydsfinér
 • Bordplade
  Valnød olieret finér
 • Varenummer
  1002687

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...