Korg
Korg

Click Sunrocker

Liggestol til udendørs brug lavet af blå plastlameller og armlæn i bambus. Metalstellet er formet, så du selv kan vælge mellem 2 afslappende stillinger: Siddende eller liggende. Kræver minimal vedligeholdelse. Ekskl. hynde.
Per st. 2.999,-
2 för 4.798,-

Specifikationer
Beskrivelse
Leverans
Vägledningar och prislistor
Swipe

Click

Komfortabel liggestol med smart positionsfunktion

Vil du sidde behageligt, eller vil du ligge ned? Uanset hvordan du helt vil slappe af, kan du gøre det i den smarte Click-sunrocker. Her er der ingen komplicerede mekanismer. Bare stolens smarte konstruktion og din egen kropsvægt, som du bruger til at flytte positionen.

Frem og tilbage, sidde og ligge

Click-sunrockeren er konstrueret på en helt særlig måde, der lader dig vælge din personlige favoritposition - alene med din egen kropsvægt som kontrastykke. Når du slapper af i din Click-solstol, skal du ikke gøre andet end at læne dig frem og tilbage og bare nyde sommeren. Så enkel er Click nemlig.

Uanset om du har en hyggelig gårdhave, en elegant terrasse eller en stor altan, vil Click-sunrockeren give dig et indbydende udemiljø, som fungerer som omdrejningspunkt for timevis af afslappende stunder i tilbagelænet position.

De elegante plastiklameller sikrer dig en stol med et unikt udseende, der skiller sig ud på en flot måde. Og samtidig sikrer de, at stolen er praktisk og nem at vedligeholde. Click-solstolen er nem at rengøre, og den kræver kun en klud eller en blød børste for at blive fin og ren igen. Plastiklamellerne kommer i en lang række forskellige farver, så du kan finde lige netop den stil, der passer bedst til dit udemiljø.

Mått och specifikationer

 • Produkttype
  Liggestole
 • Højde
  90 cm
 • Længde
  180 cm
 • Vægt
  14 kg
 • Bredde/Dybde
  64 cm
 • Siddehøjde
  32 cm
 • Armlæn
  Bambus armlæn
 • Stel
  Stel i stålgrå metal
 • Farver
  Mørke blå plastlameller fv 91
 • Varenummer
  1013064

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Nedladdning

Goda råd om skötsel och underhåll

Produkter från samma serie

Loading...
Loading...