Kurv
Kurv

Click Loungeskammel

Mørkegrå fodskammel til udendørs brug. Stel i stålgråt metal og mørkegrå plastlameller, der er holdbare og nemme at holde rene. Passer til loungestole fra Click-serien. Skamlen har en hældning, der virker naturligt afslappende for ben og fødder.
Pr. stk 1.299,-
2 for 1.998,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Click

Læn dig tilbage og hvil benene

Uanset hvor du sidder og slapper af, skal der være plads til, at du kan hvile benene oppe og rigtigt slappe af i de skønneste omgivelser. Med Click-skamlen får du både muligheden for at hvile benene i en behagelig position, når du slapper af, mens du samtidig også får en vidunderlig, indbydende indretning af terrassen.

Slap af i den helt rette position

Terrassen er centrum for hele sommerens afslappende stunder, og samtidig er terrassen også det sted, hvor du læner dig tilbage i stolen efter en lang dag. Derfor skal der naturligvis også være plads til, at du kan hvile fødderne oppe, når du læner dig tilbage og kobler af på terrassen. Her er Click-skamlen et oplagt valg. Brug skamlen sammen med din Click-havestol og skab et indbydende og stilfuldt udtryk i terrassens hyggelige indretning.

De elegante plastiklameller giver både Click-skamlen et unikt udseende, der skiller sig ud på en positiv måde. Og samtidig sikrer lamellerne, at skamlen er praktisk og nem at vedligeholde. Click-skamlen er nem at gøre rent, og den kræver kun en klud eller en blød børste for at blive fin og ren igen. Plastiklamellerne kommer i en lang række flotte farver, så du kan finde lige netop den stil, der passer bedst til dit udemiljø.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungestole
 • Højde
  39 cm
 • Længde
  50 cm
 • Vægt
  5 kg
 • Bredde/Dybde
  56,4 cm
 • Hynde
  Ekskl. hynde
 • Stel
  Stel i stålgrå metal
 • Farver
  Mørke grå plastlameller fv 70
 • Varenummer
  1033974

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Produkter fra samme serie

Loading...
Loading...