Parasoller

Viser 7 af 7
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 7 af 7

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Hængeparasol, altanparasol eller markedsparasol?

Måske troede du, at du kun kunne vælge én type parasol til din have. Men det er langt fra tilfældet. I vores sortiment af parasoller finder du forskellige varianter, og det kan meget vel vise sig, at en firkantet parasol passer langt bedre i din have end en klassisk rund. Eller at en parasol med tilt opfylder dit behov for skygge om sommeren.

En parasol i firkantet form giver eksempelvis et andet udtryk i haven end en, der er rund. Og er du mere til det kantede look, kan du få en firkantet parasol på 4x4 til den store terrasse eller en firkantet parasol på 3x3 til den lidt mindre have. En haveparasol er uanset form og farve med til at sætte den helt rigtige stemning i haven.

Altan parasol til byboerne

Det er ikke kun husejere med store haver og solrige terrasser, der kan have brug for en parasol, når solens stråler titter frem. Det kan også byboere med skønne altaner have brug for, når foråret og sommeren nydes fra de få kvadratmeter.

Her er en parasol til altan velegnet, da den netop er designet til at stå på en altan. Du kan få en altanparasol i forskellige varianter – både med fod til at stå på altangulvet og som en udgave, der sættes fast på gelænderet. Du kan også få en altanparasol formet som en trekant, der skal placeres op mod muren, så den ikke skygger på hele altanen, men kun under den. Vælger du en parasol med tilt, kan du også selv styre, hvor skyggen rammer på din altan.

Hvilken parasol tager sig bedst ud hos dig?

Skal du have en billig parasol, eller skal du gå efter en dyrere variant med flere features? Skal du vælge en parasol i træ eller en i aluminium? Og hvad med farven; skal den være lys eller mørk? Det er alt sammen tanker, du skal gøre dig, inden du køber en ny parasol til altanen eller terrassen.

Her er det vigtigt at se på, hvilke funktioner du ønsker at en parasol skal opfylde. Skal den være stor, så den kan skygge et større areal på terrassen? Og hvordan passer parasollens udtryk bedst ind i stilen på din terrasse og dine havemøbler? En parasol i aluminium giver et mere råt udtryk, mens en i træ spreder mere varme på terrassen. Derfor er det helt op til dig at finde frem til den stemning, du ønsker at skabe med din nye parasol.

Køb parasoller på tilbud hos ILVA

Vi har ting til haven på tilbud hver uge til uhørt lave priser. Se alle denne uges tilbud i vores tilbudsavis, eller se en oversigt over parasoller på tilbud netop nu. Du kan gøre brug af tilbuddene i både webshoppen og dit lokale ILVA-varehus. Vi tilbyder prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret på alle vores produkter – uanset om du køber produkterne i vores varehus eller online.

Husk, at vi også sælger en lang række andet tilbehør til haven. Vores sortiment omfatter blandt andet havetilbehør, haveborde, havestole, krukker og meget mere. Det er kombinationen af disse haveting, der skaber et helstøbt indtryk og gør terrassen hyggelig, så du har lyst til at tilbringe mange timer under parasollen.