Kurv
Kurv

Dit stel er mere end blot et stel

Dine kopper er ikke kun velegnede til te og kaffe, og salatskålen er meget mere end blot til salat. Se bare her, hvordan du kan bruge dit stel på mange alternative måder. Prøv det af derhjemme med det stel, du har stående i skabet. På den måde får du meget mere nytte af dit stel. Og husk, det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Kanden

Kanden fungerer naturligvis fortrinligt til både saftevand, lemonade og andre kølige forfriskninger. Men har du nogensinde overvejet at bruge kanden som vase til den smukke buket fra haven? Eller måske som en yndig holder til dine malerpensler. Hvis du ikke er typen med et atalier i dit hjem, kan du ganske sikkert også forsøge dig med kuglepenne, makeup-pensler eller måske grydeskeer og piskeris i køkkenet.

Fadet

De fleste bruger nok fadet til at servere aftensmad, snacks og lækkerier på. Men der er naturligvis mange andre brugsmuligheder med det smukke fad fra Nordic Sand. Du kan bruge det til at lave elegante og iøjnefaldende stillebens i hjemmet. Men det egner sig også enormt godt på badeværelset, hvor du kan have alle dine produkter stående og pynte.

Salatskålen

Umiddelbart vil man nok mene, at salatskålen hører til i køkkenet. Og det gør den naturligvis også – men ikke kun i køkkenet. Stil den eksempelvis i entreen, hvor du kan smide nøgler og pung, når du kommer ind af døren. Eller brug den som en anderledes urtepotteskjuler til smukke, grønne planter. Eller måske kan den fungere som beholder eller opbevaring for ungerne tusser og farveblyanter.

Saltkarret

Selvom det er småt, kan det sagtens bruges til en masse, det lille saltkar. Fingerringe, halskæder og øreringe passer perfekt ned i den lille skål. Det samme gør en lille portion slik, der kan redde den lille sliksult. Og hvad med små, fine nips som dine skønhedsprodukter – de passer også fint ned i saltkarret.

Kopperne

Med kopperne er brugsmulighederne nærmest uendelige. Der er stort set ikke et rum i hjemmet, hvor de ikke passer ind. På badeværelset, på kontoret, i køkkenet, på børneværelset. Ja, igen er det kun fantasien, der sætter grænserne. Og så hører de selvfølgelig også til, når du skal dække et fint bord til gæsterne.

Find dit favorit-stel

Lad dig inspirere