Kurv
Kurv

5 tips til indretning af terrassen

Når forårssolen titter frem, kniber vi øjnene sammen og drømmer om hyggelige stunder på terrassen! Vi giver din inspiration til, hvordan du kan skabe de skønneste omgivelser i dit uderum med disse 5 uundværlige tips!

 

5 uundværlige tips til indretning af terrassen

·  En tendens, vi vil se mere og mere til, er at bruge samme møbler og tilbehør inde og ude. På den måde bliver overgangen mellem det at være udenfor og indendørs mere flydende. Gå derefter efter møbler som passer til resten af stilen i hjemmet.

·  Gå efter møbler i sektioner, så de er nemme at flytte rundt på – både efter solens stråler og antallet af gæster.

·  Skab en hyggelig stemning med bløde tekstiler! Tæpper, hynder og masser af puder, men vælg materialer, som kan tåle at ligge ude om natten, når duggen falder.

·  Skyg for solens kraftige stråler med en flot parasol, men vælg en parasol, som matcher terrassen størrelse.  Gå også efter en model, der kan ‘knækkes’, og som er let at flytte rundt.

·  Skab en personlig oase og husk de små ting, der giver stemning! En terrasse er som en stue, hvor der er brug for personlighed i indretningen - vælg vaser, planter, lysestager og et par enkelte dekorative ting, der alle bør være i materialer, der klarer udelivet.