Forvandl dit lille udendørs areal til en skøn oase

24. apr 2018

Der skal ikke mere end ganske få kvadratmeter og de
rette møbler til for at skabe din egen lille hyggekrog, som du kan
få glæde af udenfor i alle årets varmere måneder.

Dine behov og ønsker
Har du et lille lækkert spot, der er for godt til ikke at blive udnyttet? Måske ønsker du en hyggelig spiseplads, eller blot et sted hvor du kan slå fødderne op og nyde en iskaffe, mens solen varmer i dit ansigt. Uanset hvad dine ønsker er, har ILVA havemøbler, som kan dække dit behov, selv når pladsen er begrænset.

De rette møbler
Et lille rundt cafébord med tilhørende stole er ideelt som ramme til en mindre spiseplads. Med et rundt bord udnyttes pladsen bedst muligt og med et par matchende havestole, der er gode at sidde i, kan du til hver en tid byde gæster hjem til en lækker middag eller et glas rosé i skønne omgivelser.

Er det nærmere en afslapningskrog, du ønsker, er en lille loungesofa et super godt bud på et udendørs møbel, der er helt uundværligt i et miljø, hvor du skal kunne slå hovedet fra og bare nyde tilværelsen. Med en komfortabel loungesofa i et flot design kan du skabe dit absolut favorit spot, som du vil søge til, når du har brug for at koble af.

Boligtilbehøret gør forskellen
For at skabe en hyggelig og behagelig stemning, er dit boligtilbehør afgørende.
Det er også dette, der gør det muligt for dig at sætte dit personlige præg på din hyggekrog.
Det kan være, du ønsker, at dine stole skal være blødere at sidde i, og her det oplagt at pynte med en siddehynde. Dekorer dine stole eller din loungesofa med pyntepuder i farver, der passer til resten af din boligindretning. Hav gerne et lækkert plaid liggende til når vinden bliver koldere, og mørket falder på. Som belysning kan du sætte en fyrfadsstage på dit bord. For at give krogen en livlig atmosfære og fuldende den hyggelige stemning, kan du dekorere med grønne planter rundt om siddepladsen eller på dit bord.

Ideelt på begrænset plads!

Skab luksus i haven med loungemøbler

Komfortable havestole