Kurv
Kurv

Havehits: Små borde, stor indflydelse

Du kender sikkert udtrykket "Småt, men godt", og det er især det, der gør sig gældende i vores sortiment af havemøbler netop nu. Vi har enormt stort fokus på de mindre møbler til både altanen og terrassen, men også dem med haver, som ønsker at placere små hyggespots og oaser rundt omkring. Det er nemlig dejligt ikke at være bundet til ét sted, men i stedet kan rykke rundt i haven efter behov eller solens placering i løbet af dagen. 

Den første sag, vi gerne vil fremhæve i rækken af yndede cafémøbler, er SIGRUN bordet. Med sin varme og naturlige teaktræsplade - og ben bløder SIGRUN det lidt hårde look i aluminium eller plastik op, som henholdsvis MALIA og PORTIO er lavet i. Vil du gerne gøre mere ud af de varme træfarver, kan du med fordel matche bordet med YDUM havestole, som også er i teaktræ. 
Er du vild med SIGRUN's udtryk, men har behov for et havebord med plads til mange spisende gæster, finder du det i to længder: 145cm og 200cm. Alternativt kan du placere to caféborde i forlængelse af hinanden, hvilket både er en praktisk løsning efter behov, men også giver et fint look med den lille opdeling imellem de to borde. I samme serie findes også SIGRUN loungebord, som er perfekt til at opbevare sommerens lækkerier og bøger på. 

Grå base - uendelige muligheder

Med VIGO cafébord i fibercement har du rigtig mange muligheder med både farvevalg og plads. Med et rundt cafébord er der nemlig ingen skarpe hjørner, der begrænser siddepladserne, og du kan snildt placere 5 havestole rundt om og stadig have god albueplads til alle. Med en base i grå kan du næsten ikke gå galt i byen med matchende havestole, for stort set alle nuancer komplimenterer det grålige fibercement rigtig flot. Nedenfor kan du se eksempler på havestole i både naturfarvet polyrattan, teaktræ, og stål i khaki. 

Holdbart og vedligeholdelsesvenligt:

Fibercement er et yderst holdbart materiale, der kan modstå elementerne og kræver minimal vedligeholdelse. Det er modstandsdygtigt over for råd, svamp og termiteangreb, hvilket gør det ideelt til udendørs anvendelse

Rundt og raffineret: Praktisk aluminium 

Skab plads til nære samtaler i solen ved at lade caféborde og hyggespots bliver omdrejningspunktet for dit udendørs liv. Mindre arrangementer af cafémøbler giver nemlig mulighed for at skabe små øer af intimitet og nærvær i din udendørs oase. Her er der plads til samtaler, hygge og fællesskab, hvor du kan lade lade op enten alene eller nyde selskabet med dine nærmeste. Mens større møbler nogle gange kan dominere rummet, skaber små borde og hyggekroge en mere tilbagelænet stemning, der fremhæver naturens rolige charme. Når solen flytter sig i løbet af dagen, kan du også nemt og hurtigt flytte dine cafémøbler, så du igen kan nyde solens stråler eller skyggens blide hånd - alt efter hvad du helst foretrækker. Nyd fleksibiliteten, intimiteten og æstetikken, mens du sidder ved et lille cafébord og nyder en kop kaffe eller bog. 

Skab feriestemning hjemme

Drøm dig væk til sydlandske strande uden at forlade din egen have. Med cafébordet GALIA har du den perfekte følgesvend til dine afslappede udendørs øjeblikke. Med sine enkle og rolige linjer skaber GALIA den perfekte ramme for uformelle sammenkomster og afslappende kaffepauser. Sæt dig ned, nyd en forfriskende drik, og lad stemningen transportere dig til en solrig terrasse ved Middelhavet. Med GALIA cafébordet kan du nemlig nemt tilføje sydlandsk stemning til din hverdag i haven. Placér eksempelvis flere GALIA caféborde ved siden af hinanden og se, hvordan det med det samme giver associationer til hyggelige gadecaféer under varmere himmelstrøg. 

SYDLANDSK CAFÉCHARME:

Cafébordet GALIA er enkelt med lige, rolige linjer. Skabt i aluminium så det kan stå ude uden at ruste. Det fås i 3 farver - taupe, khaki og sort. Bordet passer perfekt til stolen AKADI, der består af samme materiale og fås i de samme farver.  

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære på din terrasse, et charmerende udendørs område i din have eller den perfekte kombination af stil og praktik til din altan, er cafémøbler et fantastisk valg. Med deres smukke design, holdbare materialer og alsidighed er cafémøbler den ideelle løsning til at bringe komfort og elegance ud i det fri. Så sæt dig ned, slap af og nyd de dejlige øjeblikke med familie og venner, mens I samles omkring jeres favorit cafébord og stole. 

Se alle cafésæt