Kurv
Kurv

Nem og hurtig makeover i haven

Vi krydser fingre for, at solen snart kigger frem og beriger os med masser af varme og hygge. Og indtil det sker, kan du jo passende bruge tiden på at gøre din terrasse og have endnu hyggeligere med havetilbehør. Se her, hvordan du nemt kan give din have eller terrasse en hurtig makeover, så den kan danne de perfekte rammer om sommerens udendørshygge.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker lys og lamper. Indenfor, udenfor, i haven, på terrassen. Ja, der er ikke noget som lys, der kan sætte stemningen og skabe lige dén hygge, som sommerhaven kalder på. Med det rette lys i haven forlænger du timerne, og lyset gør, at du kan sidde udenfor langt hen på aftenen – og måske endda natten. Find et plaid frem og nyd de skønne sommeraftener med dem, du holder af.

Der er mange små tricks, der kan give haven og terrassen dét lille ekstra, der skaber lækkerhed og hygge. Ét af dem er potter, krukker, grønne planter – ja, faktisk alle former for udendørstilbehør giver hurtigt terrassen og haven en helt særlig stemning, der emmer af den skønne danske sommer, vi alle sammen kender.

Forny dit uderum med skønne favoritter


Få mere ud af din have