Kurv
Kurv

Nyd solen i den perfekte liggestol

Når vejret og tiden er til at nyde solen uden i haven, er der intet bedre end at kunne slænge sig i en behagelig liggestol eller solseng. Her giver vi dig et par tips til, hvilken liggestol, du skal nyde sommeren i.

En solseng til dit behov

Der findes mange typer af liggestole og solsenge med forskellige funktioner, så det er oplagt for dig at overveje, hvordan du foretrækker at slappe af.

Du kan få den helt enkle solseng, som minder om en daybed og vil fungere godt som ekstra siddepladser til gæster, hvis pladsen bliver trang.

Mange solsenge og liggestole er justerbare og kan indstilles i ryggen, så du kan komme lidt op at sidde, hvis du ikke foretrækker at ligge ned hele tiden. Du kan også vælge de mere atypiske solsenge, f.eks. Bestla solsengen, der er ekstra bred med plads til flere, eller en Click havegyngestol.

Find din perfekte liggestol

Den perfekte sidemakker

Hvis du elsker at ligge i din solseng i længere tid ad gangen, er det et must med et praktisk sidebord, hvor du kan placere drikkevarer, solcreme, mobiltelefon og andre sager, du gerne vil have i nærheden.

Du kan enten vælge et almindeligt lille sidebord, eller du f.eks. vælge Langkawi sidebordet, der kan trækkes ind over solsengen, så du nemmere kan nå eller nyde en bid mad. En anden mulighed er den kompakte Horizon solseng, som kan fås med et lille, smart loungebord for enden.

Shop praktiske sideborde

Mere inspiration