Kurv
Kurv

Nyd solen i den perfekte liggestol

Når vejret og tiden er til at gå i haven og nyde solen, er det et must at kunne slænge sig i en komfortabel liggestol, solseng eller loungestol, der indbyder til afslapning. Uanset hvilken stil du er til, kan du helt sikkert finde en favorit i vores store sortiment.

Der findes et hav af forskellige have liggestole, der er oplagte, når du skal slappe af i solen.

Hos ILVA finder du både liggestole til haven, hvor du kan ligge helt ned og stole, hvor du kan sidde henslængt. Men du finder også et stort udvalg af liggestole, hvor du kan smide benene op og nyde total afslapning. Så længe vejret er skønt og solen skinner, vil de alle sammen oftest være et hit i enhver have. Hos ILVA tilbyder vi desuden et hav af forskellige liggestole med vippefunktion, så du kan indstille stolen i forskellige positioner og tilpasse den efter behov. 

Vi har samlet et udpluk af jeres favoritter indenfor liggestole til haven. Uanset om du drømmer om en liggestol i træ, plastik, bambus eller med en blød madras, så finder du helt sikkert en, der falder i din smag. 

Liggestol i polyrattan til den danske sommer

Hvis du ikke vil bruge hele fritiden på pleje af dine havemøbler, så bør du vælge en liggestol i polyrattan. Med en liggestol i polyrattan kan du nemlig frit lade stolen stå udenfor i det danske vejr. Polyrattan tåler både store mængder regn og masser af sol. Materialet er nemlig UV-bestandigt, så det ikke falmer på de varme sommerdage, hvor solen står højt på himlen.

Viser 2 af 2

Liggestol i bambus

Hos ILVA finder du et udvalg af stilfulde liggestole i træ. Du finder bl.a. liggestole i bambus, der lige nu hitter i boliguniverset - især når det kommer til havemøbler. Med en liggestol i bambus, får du et solidt og slidstærkt naturprodukt, der giver et smukt udtryk i haven.

Viser 1 af 1

FSC-certificeret eucalyptustræ

Hvis du er mere til det klassiske og tidsløse møbel, så tilbyder ILVA også liggestole i FSC-certificeret eucalyptustræ. Det vil sige, at du er garanteret, at materialet stammer fra bæredygtige skove. Eucalyptustræet er desuden efterbehandlet med olie, så det er egnede til de danske temperaturer.

Viser 2 af 2