Kurv
Kurv

Indret soveværelset med tidens største trends

Vi hylder tidens trends, og vi elsker at bruge de moderne elementer i hele hjemmet. Særligt i soveværelset hvor vi bruger rigtig mange timer, er det altid skønt, når det er smukt og rart at være. Vi har derfor indrettet tre forskellige soveværelser med et udvalg af tidens trends, der kendetegner stilen i den nye sæson.

Byd velkommen til tre soveværelser, der er indrettet med henholdsvis mustard yellow, sildebensmønster og moderne, sarte farver.

Sildeben

Sildebenstrenden er ikke til at undgå for tiden. Vi har stort set altid beundret den på parketgulve i de danske hjem. Og nu har det yndige sildebensmønster bevæget sig ind i indretningen og taget den plads, som mønsteret fortjener. Både møbler og boligtilbehør bliver prydet med det fine mønster i større og mindre grad. Så uanset hvor modig du er, kan du i en vis grad indrette dit hjem med sildebensmønster på kryds og tværs. En enkel pude eller et skønt plaid kan sagtnes være nok til at give en lille forsmag på trenden. Og så kan du altid bevæge dig videre til de større møbler, hvis du får smag for stilen.

Indret med sildeben

Mustard yellow

Hvis du kun skal vælge én trend at bruge i dit hjem i denne sæson, så kan du roligt vælge mustard yellow. Den gennemtrængende farve er oplagt til at give hjemmet et friskt pift, der falder i øjnene på en behagelig måde. Brug den gule farve å tilbehør og accessories, som er nemt at skifte ud efter behag. Men vi er nu ganske sikre på, at den skønne gule farve vil skabe glæde i soveværelset længe endnu.

Indret med mustard yellow

Sarte farver

Trenden med at indrette med sarte og nedtonede farver er særligt oplagt til soveværelset. Her kan det være dejligt med rolige nuancer og det lette udtryk, og hvad er mere oplagt end at bruge helt lyse og sarte toner på sengetekstiler og tilbehør i det rum, hvor vi tilbringer en tredjedel af vores liv? Du kan nemt indrette soveværelset med lette og sarte nuancer, uden at det bliver kedeligt og ensartet. Udvælg de farver, du allerbedst kan lide og gå en eller to toner ned – så skaber du nemt et let og sart udtryk, der er skønt at være i.

 

Vil du kigge videre? 

Få endnu mere inspiration til

sæsonens trends