Kurv
Kurv

Sengeborde der løfter stilen i soveværelset

Det er ofte praktisk med opbevaringsplads i nærheden af sengen, da du får mulighed for at opbevare diverse genstande. Foretrækker du en bordlampe i stedet for en væglampe, er det også på sengebordet, du kan have den stående. Uanset dine behov giver vi dig 3 tips til, hvordan du finder det rigtige sengebord.

 

Selvom at sengeborde er yderst praktiske, behøver de ikke at være kedelige - tværtimod. Der findes et væld af skønne sengeborde, som kan pifte dit soveværelse op og give det et nyt udtryk. 

3 ting du bør overveje, når du skal købe sengebord

Hvad er dit behov? Skal dit sengebord have en ekstra hylde eller måske en skuffe - eller kan du nøjes med en enkel flade?

Hvad er din stil? Er du til det klassiske og stringente udtryk, eller er du mere til det skandinaviske udtryk med lækre detaljer? Sengeborde findes i alle afskygninger. Gå efter et sengebord som matcher resten af stilen i soveværelset for at skabe en rød tråd i indretningen. 

Hvilken størrelse skal du bruge? Mangler du generelt opbevaringsplads, kan du med fordel bruge et sengebord med skuffer i. Herved bliver sengebordet et møbel med to funktioner, som både er funktionelt, praktisk og ikke mindst æstetisk!

 

 

De klassiske sengeborde

Alternative sengeborde