Kurv
Kurv

1 look, 3 budgetter

Det klassiske bord i træ og stilrene spisebordsstole i dyb sort er et look, du aldrig går fejl af. Og vi kan lige så godt indrømme, at vi elsker det udtryk, som looket giver i enhver spisestue. Men selvom looket er gennemgående – både i tidens trends og i den skandinaviske indretningsstil – er der flere forskellige måder at fange stilen på. Se bare her, hvordan du kan indrette dig med den klassiske og indbydende indretning til et budget, der passer til din pengepung.

 

Hvis du vælger den billigste løsning af det moderne og tidstypiske look, får du blandt andet et spisebord, der har et meget autentisk trælook, men i virkeligheden består af egemelamin. Egemelamin er et meget praktisk materiale, der holder til at blive brugt en masse i hverdagen. Samtidig er det let at rengøre, og det er derfor yderst praktisk, hvis der er børn i familien. Spisebordsstolene der passer til det lave budget består af en skal i formstøbt plast og er dermed ligeledes yderst praktiske – særligt når det kommer til rengøring og vedligeholdelse.

 

Med det mellemhøje budget får du en spisestue, der er indrettet med et moderne plankebord i massiv olieret eg med ben i sort, pulverlakeret metal. Bordet har et skarpt, nordisk udtryk, der både er indbydende og passer smukt ind i tidens trend. Stolene til det mellemhøje budget består af en skal i formstøbt plast og en behagelig hynde, der giver siddekomforten det lille ekstra. Desuden kan du udsmykke spisestuen med et iøjnefaldende stykke vægkunst i en unik cirkelform.

 

Indret med looket og møblerne, der passer til det høje budget, hvis du vil have et hjem, der både udstråler og ér noget udover det sædvanlige. Her får du et danskdesignet plankebord, der er produceret af højeste kvalitet. Med dette bord får du samtidig også mulighed for at sammensætte dit eget drømmebord. Vil du have én eller to planker, lige, skrå eller organiske kanter, og hvilken bordplade passer hjemme hos dig? Spisebordsstolene der passer til det høje budget giver dig også et ekstra twist af luksus med læderlook og en siddekomfort, man ikke kan sætte en finger på.

Så er der kun tilbage at vælge den spisestue, der passer til dit hjem og dit budget.

Trænger din spisestue til nyt liv?