Kurv
Kurv

3 tips til den lille spiseplads

Med en lille bolig er det essentielt, at rummene bliver udnyttet optimalt. Derfor skal der nogle gange tænkes i kreative løsninger. En spiseplads skal gerne have plads til – selvfølgelig – bord og stole. Men hvad kan du ellers gøre for at indrette det perfekte spiseområde i dit hjem? Læs med her, og se de smarteste løsninger.

Når du skal indrette spiseområdet i din lille bolig, er der flere løsninger, der kan hjælpe dig på vej mod den perfekte spisekrog, hvor du kan samle venner og familie til hyggelige middage og skønne snakke.

Den smarte siddeplads

Det er vigtigt, at man sidder godt rundt om bordet. Måske er det i virkeligheden dét vigtigste. En god stol, der kan stables, så den ikke fylder en masse, når der ikke er gæster. Eller måske en skøn bænk langs væggen. Med en bænk kan du nemt få plads til en person mere, uden at der skal presses endnu en stol ind rundt om bordet.

Et spisebord med god plads

En spiseplads skal naturligvis også have et passende spisebord. Hvis du ikke har oceaner af plads hjemme hos dig, kan du med fordel indrette med et spisebord, der har plads til tillægsplader. På den måde kan du have et lille bord stående til hverdag, og når der kommer gæster, kan du udvide bordet, så det passer til antallet af gæster.

Lidt ekstra bordplads

Selvom du måske får ekstra bordplads i form af tillægsplader til spisebordet, er det også altid rart at kunne stille drikkevarer, fade og skåle lidt væk. Her er serveringsvognen supersmart. Den kan stå ved siden af eller i forlængelse af bordet, og den kan nemt flyttes frem og tilbage, fordi den er på hjul. Når du ikke har gæster, er vognen også vældig brugbar i køkkenet til krydderier, olier, tørvarer eller konserves. Eller måske kan den fungere som ekstra opbevaring på badeværelset til håndklæder og plejeprodukter.

Shop produkter til den lille spiseplads

Inspiration til det lille hjem