Kurv
Kurv

Din helt egen drømmesofa

Når du skal vælge din nye sofa, er der meget, der skal gå op i en højere enhed. Farven skal være den rigtige, størrelsen skal passe til både hjemmet og familien, og materialet skal være lige din smag. Når du besøger dit lokale ILVA-bolighus, kan du helt selv få lov at bestemme, hvordan din sofa skal se ud.

 Læs mere om dine muligheder for skræddersyede sofaer i din lokale ILVA her.

En størrelse der passer til dit hjem

For det første skal der være plads til hele familien. Og for det andet skal sofaen også passe ind i dit hjem. måske har du forelsket dig i en lille 2-personers sofa – men hvis familien består af to vokse og fire børn, er det højest sandsynligt ikke nok. Heldigvis findes mange af sofaerne i ILVA i et væld af forskellige opstillinger. Den 2-personers sofa, du har forelsket dig i, er muligvis også tilgængelig i både en hjørnesofa, og en model med chaiselong også. Tøv ikke med at kontakte personalet i din ILVA – sammen finder vi helt sikkert din drømmesofa.

Se alle 2- og 3-personers sofaer her

Se alle chaiselongsofaer her

Se alle hjørnesofaer her

Farver 

Når du har fundet den sofamodel, der passer bedst til dit hjem, er det tid til at finde ud af, hvordan den skal se ud. 

Vælg blandt regnbuens farver

Nogle mennesker er vilde med farver i massevis, mens andre er mere til de nedtonede og naturlige nuancer. Der skal være en sofa til enhver smag – og det finder du selvfølgelig i din ILVA. Hvis du falder for en sofa, der passer perfekt til dig, din stil og dit hjem, og det eneste du er i tvivl om, er farven, kan du altid få hjælp til at finde en sofa i en farve, der er lige dig. Mange af sofaerne i din ILVA findes i mere end 30 forskellige farver. Det eneste du skal vælge er, hvilken nuance der passer allerbedst til din nye sofa.

Den rigtige farve er vigtig, og når du har valgt dén, skal du tage stilling til, hvilket materiale din sofa skal være i.

Passende materialer til enhver

Drømmer du om en moderne, en tidløs eller klassisk sofa? Én af tidens største trends lige nu er velour. Så hvis du er med på moden, kan du roligt gå efter din sofa i det bløde, letskinnende velour. Vil du hellere have en tidløs sofa, kan du vælge din favoritsofa med stof i en farve, der passer ind i netop dit hjem. Måske skal det være slidstærkt uld. Eller hvad med praktisk polyester? Du kan også vælge din nye sofa i klassisk læder – og alt efter dit budget kan du gå efter luksuriøst anilinlæder eller kunstlæder, også kaldet bonded læder. I ILVA får du alt den hjælp, du behøver for at finde en sofa i det materiale, der passer bedst til dig og din nye sofa.

Er du klar til at vælge din nye sofa? Kig forbi din lokale ILVA og få råd og vejledning til det bedste valg.

Se sortimentet i din lokale ILVA

Her på ILVA.dk finder du et udvalg af det store sortiment af sofaer. Besøg dit lokale ILVA-bolighus og se et endnu større udvalg og se alle mulighederne for at sammensætte din drømmesofa, der både passer er størrelse, farve og materiale.

Vi glæder os til at hjælpe dig!