Kurv
Kurv

Entré makeover

Rikke var den heldige vinder af vores store entré makeover. Torsdag den 1. februar besøgte vi Rikke og gav hendes entré en velfortjent forvandling, så det blev et indbydende rum med en varm stemning. Se hele forvandlingen af Rikkes entré herunder.

mere end bare en entré

Vores stylist har forvandlet Rikkes entré til et stilfuldt og praktisk rum, der imødekommer både komfort og design. Det var vigtigt for os at style Rikkes entré, så man får en følelse af at være velkommen og godt tilpas, når man træder inden for døren.

Som de bærende elementer i denne forvandling, står Maly skoskabet og hattehylderne samt Amigo bænken
Lamperne, plakaterne og gulvtæppet i midten af rummet, bidrager til en behagelig, varm og hyggelig atmosfære.

Shop møblerne og boligtilbehøret fra makeoveren herunder.

PRAKTISKE LØSNINGER

En entré er mere end blot et sted, man kommer ind og smider jakken. Det er et rum, som skal give en følelse af hjemmelighed og et indtryk af den personlighed, som finder sted i hjemmet.

Udover at være pæn og imødekommende, kommer vi ikke udenom, at en entré naturligvis også skal indeholde en masse opbevaring og praktiske løsninger. I fællesskab er Rikke og vores stylist, kommet frem til den helt perfekte indretning og løsninger til Rikke og hendes families hverdag.

Her kom de blandt andet frem til Maly skoskabet og hattehylderne i egefinér, som passer perfekt til de fine lyse egetræsdøre, som Rikke i forvejen har. Skoskabet er både praktisk, da det kan indeholde mange sko, men står også i entréen elegant.

Shop møbler fra makeoveren

hyggelige kroge

For Rikke var det enormt vigtigt at hendes nye entré skabte en hyggelig og indbydende stemning og bar præg af hendes personlige stil.
For at imødekomme dette ønske, har vores stylist skabt et rum som omfavner Rikkes personlighed og stil gennem blandt andet boligtilbehør. For eksempel har han lagt Juska Naturtæppet hen over entrégulvet og pyntet yderligere med lamper, lys, puder og planter.

Billeder kan også være med til at give et personligt præg til et rum, samt skabe noget dybde og stemning. Her har vores stylist valgt to billeder med nogle bløde og lidt abstrakte linjer, for at bidrage til den rolige stemning vi ønsker at opnå.

Ved at tilføje boligtilbehør som disse, skabes en rolig og hyggelig atmosfære, som imødekommer både gæster og en selv.

 

Shop boligtilbehør fra makeoveren

RIKKES REAKTION

Rikke havde med vilje undgået at lure, hvad vi lavede i hendes entré, da hun gerne ville overraskes - og det må man sige, at hun blev. Der var et stort smil på Rikke hele dagen, men da hun så resultatet af makeoveren, var hun henrykt.

Begejstringen, glæden og udstrålingen i Rikkes ansigtsudtryk fortalte omgående, at makeoveren havde ramt plet i forhold til det, hun ønskede. Hun fortalte, at hun blev nødt til at invitere gæster snart, for at kunne vise den nye flotte entré frem.

se mere inspiration her