Kurv
Kurv

Breda Barbord

Barbord med bordplade i lakeret egefinér og ben i olieret egefinér.
2.099,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Breda

Skab et samlingspunkt med et barbord

Et barbord er det perfekte udgangspunkt for hyggelige snakke, gode drinks og et lille afbræk fra hverdagen. Breda-bordet vil unægteligt skabe en hyggelig og indbydende stil i dit hjem. Uanset hvor du placerer det, vil det invitere dine gæster til at slå sig ned og nyde kvalitetstid.

Cool og klassisk på samme tid

Brug det i den lille lejlighed eller i det store hus. Barbordet passer ind overalt. Hvis du vil skabe en cool stil og et hyggeligt miljø, gør du det let med et barbord. Med Breda-barbordet får du plads til at samle vennerne om en drink eller du får et sted, hvor du kan sidde med computeren om eftermiddagen. Barbordet har nemlig en særlig evne til at indbyde til at sætte sig ned.

Breda-bordets bordplade er udformet i lakeret egefinér, der giver et look, der på samme tid er klassisk og moderne. Egetræet giver et råt udseende, der er meget moderne i tiden. Trenden med det rå træ i hjemmet, er kommet for at blive. Og med Breda-barbordet kan du være med helt fremme. De elegante ben i olieret egefinér skaber en flot sammenhæng i bordet. Samtidig skaber detaljen med det sorte stel i midten en stil, der falder direkte ind i den naturlige trend.

Her får du altså et bord, der ikke kun passer godt ind i et cool, trendy hjem. Men samtidig får du også gode materialer, der giver dig meget bord for pengene.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Barborde
 • Højde
  105 cm
 • Længde
  117 cm
 • Vægt
  30,6 kg
 • Bredde/Dybde
  58 cm
 • Materiale
  Top i lakeret egefinér
 • Ben
  Ben i olieret eg finer og sort
 • Varenummer
  1041972

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...