Kurv
Kurv
Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 13 af 13

Spisebordssæt til 6 personer – et nemt og praktisk valg

Det er hyggeligt at samle familien omkring spisebordet og nyde et måltid sammen. Og hvis du er på udkig efter et bord og 6 stole, så overvejer du måske et spisebordssæt? Det er et både nemt og praktisk valg, og hos ILVA er der mange muligheder for at finde et spisebordssæt til 6 personer, der passer til netop din indretning. Vores udvalg byder nemlig på flere forskellige materialer, design og stilarter.

Drømmer du om minimalistisk æstetik? Så falder dit valg måske på et hvidt spisebord med 6 matchende hvide stole. Eller er du til det klassiske udtryk? Så er du måske mere til et spisebord og 6 stole i træ. Og der er naturligvis også masser af muligheder til dig, der elsker, når der er smæk på farverne. Så gå på opdagelse i udvalget og find din favoritkombination.

Meget mere end bare et spisebord med 6 stole

Når du vælger et spisebordssæt til 6 personer, får du naturligvis det oplagte: Et spisebord og 6 matchende stole.

Men du får også meget mere end det:

  • Du får et samlet sæt med bord og stole i en ordentlig kvalitet til en pris, som de fleste kan være med på.

  • Du slipper for at bruge tid på at sammensætte sættet – men der er stadig masser af muligheder at vælge imellem. På den måde får du et ensartet udtryk, som passer til netop din indretning.

  • Selvom du som udgangspunkt vælger et spisebord med 6 stole, er du ikke begrænset til det antal. Du kan selv tilkøbe ekstra stole, hvis dine behov ændrer sig, ligesom det er muligt at få et sæt med udtræksbord, så du altid kan få plads til en ekstra person ved bordet.

Find spisebordssæt til 6 personer på tilbud

Det er ofte billigere at investere i et samlet sæt med borde og stole, og det kan være en ekstra fordel, når der skal købes større sæt til for eksempel 6 personer. Vi sørger altid for at have et varieret udvalg, så der både er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Hvis du er på udkig efter særligt lave priser, kan du også tage et kig på vores tilbud. Her kommer der jævnligt nye varer til, hvor vi har skruet priserne ekstra ned. Blandt vores tilbud til spisestuen vil du derfor ofte kunne finde spiseborde med 6 stole til en god pris.