Kurv
Kurv

Fano Sofabord 120 x 45 x 90 cm

Stort dråbeformet sofabord med bordplade i olieret egefinér og 3 ben i massivt olieret egetræ.
1.899,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Fano

Sofabord i spændende form

Hvem elsker ikke at samles i sofaen rundt om et indbydende sofabord? De runde former og bløde kanter på Fano-sofabordet skaber en særlig hyggelig stemning, der er svær at overgå. Med Fano er du sikker på at få et udtryk ind i din indretning, hvor familie og venner vil elske at samles og nyde kvalitetstid sammen.

Naturligt udtryk i dagligstuen

Fano-sofabordet er det moderne bord, der øjeblikkeligt bidrager med et moderne og lækkert udtryk til din dagligstue, som med garanti vil tiltrække sig masser af opmærksomhed. Sofabordet er nemt at tilføje til din indretning, for med sine runde, bløde kanter og det naturlige look kan du nemlig både bruge bordet i den klassiske, moderne og eksperimenterende indretning. Så det er et sikkert valg, uanset hvordan du har indrettet dit hjem.

Bordpladen er lavet af finér, der har mange gode egenskaber. Blandt andet giver finér en flot og ensartet overflade på bordet, samtidig med at bordets vægt er betydeligt lettere, end hvis bordet havde været i massivt træ.

Fano-sofabordet er nemt at indrette med - og på grund af bordets størrelse, er det nemt at kombinere med andre mindre borde. Fano kommer også i andre størrelser og former i samme design. Sæt flere borde sammen for et hyggeligt og sammenhængende udtryk, eller sæt træbordet sammen med et andet bord i en spændende farve, der tilfører liv til indretningen.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  120 cm
 • Vægt
  9 kg
 • Bredde/Dybde
  90 cm
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben
  Ben i massiv olieret eg
 • Bordplade
  Bordplade i olieret eg finér
 • Varenummer
  1036945

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...