Kurv
Kurv
Tilbuddet slutter om 2 dage

Flair Sofabord 128 x 50 x 80 cm

Stort sofabord i hvidt laminat med 3 ben i sortbejdset lakeret eg.
Før 3.199,-
2.599,-
Spar 600,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Flair

Klassisk sofabord i simpel stil

Flair er et stilsikkert og enkelt sofabord, der er nemt at sætte direkte ind i indretningen i dit hjem, da det passer til de fleste indretninger med sit enkle udtryk. Så hvis du er vild med det minimalistiske og lette design og gerne vil have et sofabord, der giver et hav af muligheder, så er Flair-sofabordet det sikre valg til dig.

Bløde kanter og enkel stil

Flair er et alsidigt møbel, der er nemt at bruge i et hav af kombinationer til at ramme lige netop den stil, du ønsker i hjemmet. Flair-sofabordet er et nemt møbel, har et urbant og friskt udtryk, og du kan hurtigt skabe en individuel stil med det - alt afhængig af, hvordan du placerer og bruger det i dit hjem og din indretning.

Med Flair får du et simpelt sofabord til en skarp pris. De organiske former, den passende størrelse og det lækre, skandinaviske design gør, at det er yderst oplagt at kombinere med flere forskellige borde i samme stil, så de står som en samlet gruppe ved dit sofamiljø. Du kan naturligvis også vælge at holde det simpelt med bare et enkelt bord, hvis du er mere glad for det simple og lette udtryk, eller hvis pladsen i din dagligstue ikke indbyder til den store volumen.

De sortbejdsede ben i massiv eg giver bordet et på samme tid skarpt og elegant udtryk. De skarpe, sorte ben skaber en flot kontrast til de bløde kanter, der er hele vejen rundt om bordet, så stilen bevæger sig stille og roligt mod det modige look.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Højde
  50 cm
 • Længde
  128 cm
 • Vægt
  10 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben
  Ben i massiv sortbejdset lakeret eg.
 • Materiale/kerne
  Sort kant MDF
 • Bordplade
  Laminat Hvid
 • Varenummer
  1002618

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...