Kurv
Kurv

Stressless Urban Sofabord 48 x 90 cm

Rundt sofabord med bordplade i klart glas og 5-benet stel i krom.
5.390,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Stressless Urban

Sofabord med råt design og mange muligheder

Det er i detaljerne, magien opstår, og med det rette sofabord får du sat prikken over i'et i din stue. Det er om sofabordet, at familien samles, og det er med sofabordet, udtrykket i din stue og dit sofamiljø bliver fuldendt. Med Stressless Urban får du et stilrent sofabord, der med skarpe linjer skaber et moderne udtryk i din stue.

Moderne sofabord i spændende materialer

Med sine materialer i aluminium og glas er Stressless Urban et helt stilrent og tidsløst sofabord, der er designet med det formål at matche det populære og velkendte Stressles-lænestolene. Stressless Urban er et sofabord, hvor der ikke er de helt store dikkedarer, men til gengæld indeholder det en stærk attitude.

En stor, rund bordplade i glas og et blank understel i aluminium. Sæt det sammen med eksempelvis Stressless Metro-lænestolen, der også har det skarpe stel af aluminium. Voila, så har du et stilrent og gennemført udtryk i din stue, som med garanti fanger dine gæsters opmærksomhed allerede fra første øjekast.

Stressless Urban kommer i forskellige størrelser. Brug dette store sofabord som samlingspunktet i dit sofamiljø eller med dine loungemøbler, eller kombinér det med en lænestol for at skabe et hyggeligt og luksuriøst hjørne i stuen. Uanset hvordan du bruger bordet i din indretning, skal du helt sikkert nok opnå et elegant og indbydende udtryk.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  90 cm
 • Højde
  48 cm
 • Vægt
  20 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Materiale
  Klar glasplade Stel i krom
 • Varenummer
  1003101

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...