Vælg mellem mange typer af sofaer:

100varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 100

Vælg en hjørnesofa og få plads til hele familien

Hvis du har en stor familie, eller hvis du godt kan lide at invitere gæster over til en hyggeaften med film og snoller, ved du alt om, hvor vigtigt det er med en sofa, hvor der er plads til alle. Og det er her hjørnesofaen kommer ind i billedet. Når du vælger at indrette stuen med en hjørnesofa, skaber du behagelig siddeplads for mindst 4-5 personer. Og hvis du vælger en hjørnesofa med chaiselong, er der plads til endnu flere. Det er måske grunden til at flere og flere vælger netop en stor hjørnesofa - eller en u-sofa, som de også kaldes. Ved at vælge en u-sofa slipper I også for at slås om "hjørnepladsen" i en traditionel hjørnesofa. Men en chaiselong på hjørnesofaen er der mulighed for, at flere på en gang kan få benene op.

Hvis I ikke har plads til en kæmpe flyder-sofa, finder du også en række mindre hjørnesofaer her på siden, så også mindre stuer kan blive indrettet med en komfortabel sofa.

Hjørnesofaer til ethvert hjem

Hos ILVA finder du et stort udvalg af lækre hjørnesofaer i forskellige materialer og farver. Så uanset om du er til det enkle og stringente, eller du drømmer om noget lidt mere festligt og vovet, finder du med garanti en sofa i vores sortiment, som passer hjem i din stue.

Du kan også frit vælge mellem hjørnesofaer i læder eller stof. Nogle af vores sofaserier findes både i stof og læder, mens andre hjørnesofaer kun findes med betræk i enten stof eller læder. Gå på opdagelse i udvalget ovenfor og lad dig inspirere.

Hvis du gerne selv vil være med til at betemme, hvordan din sofa skal være opbygget, kan du taget et kig på vores mange sofamoduler og herigennem sammensætte lige præcis den modulsofa, som passer til din stue. Eller tag et kig på vores særlige "Min sofa"-koncept, hvor du kan vælge mellem mange forskellige typer af betræk, ben, armlæn osv. til din sofa. Du kan se mere her: Min sofa