Kurv
Kurv

4 galleri-trends du ikke må overse

Trænger dit hjem til et nyt pift, der hverken kræver masser af tid eller penge? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores store udvalg af vægpynt. Plakater, billeder, print. Ja, udvalget spænder bredt, og motiverne giver dig masser af muligheder at vælge mellem. Sammensæt de motiver, der passer allerbedst til dig og kan give dit hjem nyt liv.

1/ Inviter naturen indenfor

Natur i indretningen er ikke til at overse i tidens hotteste boligtrends. Hvis du gerne vil indrette med den grønne trend, men samtidig også undgå visne planter og krævende plantepleje, kan du med fordel give indretningen et naturligt touch med smukke, naturlige plakater. Blomster-motiverne har behagelige, nedtonede nuancer, der ikke tager al opmærksomhed i rummet, men samtidig giver de indretningen et snert af farve og liv.

2/ Drøm dig væk

Når hverdagen skal skille sig lidt ud og være lidt eksotisk, er det vigtigt med nogle elementer, der får tankerne ledt hen på ferie og fjerne himmelstrøg. Vælg motiver der leder tankerne hen på ferier og rejser, hvor nye oplevelser er kommet i rygsækken. Måske har du selv været på en eksotisk rejse, hvor motiverne kan skabe minder og god stemning? Om ikke andet er de i hvert fald smukke at have hængende på væggene.

3/ Grafiske og kunstneriske streger

Er du vild med det simple og lette udtryk? Så kan enkle sort/hvid-motiver være det oplagte valg til dit hjem. Med de simple plakater skaber du nemt et kunstnerisk udtryk i hjemmet, der har en særlig eksklusiv stil med sig. Hvis du bor med mange farver i indretningen kan det være et elegant valg at pynte væggene med neutrale nuancer for at skabe ro og balance i indretningen.

4/ Farver der skaber glæde

Plakater og vægkunst er en nem og smart måde at give hjemmet farve. Uanset om du er til én bestemt nuance, eller du hellere vil kombinere en hel farvepalet på din væg derhjemme, kan du gøre lige som du ønsker med smukke billeder og plakater.

Vil du kigge videre?