Kurv
Kurv

Boligtrend 2022: Indret med offwhite

Trænger dit hjem til en mindre opgradering? Så lad dig inspirere af denne sæsons boligtrend, hvor din indretning bør bære præg af offwhite elementer. Når du går efter en hvid indretning, skaber du en beroligende og afslappende atmosfære. Læs med her, og find inspiration til, hvordan du kan implementere denne boligtrend i dit hjem. 

BELYSNING

Brug de florlette rispapirlamper i din hvide indretning og mix endelig forskellige former og størrelser for at skabe noget dynamik i din boligindretning. Gå også gerne efter lamper med hvide glasskærme, der er med til at skabe en blød belysning. Skal du bruge en bordlampe, så gå efter en lampefod og lampeskærm i samme hvide nuance. 

TÆPPER

Vi går koldere tider i møde, og med de stigende energipriser kan du med fordel tilføje lidt tæpper til din boligindretning for at holde bedre på varmen. Herudover er det bare rart, at du kan sætte dine fødder på et vamset tæppe frem for et koldt gulv. Placér tæpper i hvid uld under spisebordet, sofabordet samt de resterende rum i dit hjem.

TEKSTILER

Puder og plaider skal der til - specielt på denne tid af året. Vælg puder i forskellige strukturer, hvor du eksempelvis blander bouclé og perlestrik. På denne måde skaber du et mere interessant sofamiljø, hvilket især er vigtigt med denne trend, da der kun er fokus på én nuance - nemlig offwhite. Tilføj dog også gerne puder med lidt mønster. 

SOFAER

Er du på jagt efter en ny sofa? Så finder du masser af muligheder inden for netop denne trend. Er du til en stor flyder? Tag da et kig på Malte eller Harlow, der begge indbyder til mange timers afslapning. Søger du en mindre sofa? Overvej da Phila eller Selma der, med deres vamsede stof, sætter rammerne om gode samtaler med veninderne.

PUFFER

Søger du et mindre møbel i den hvide nuance, og har du brug for en ekstra siddeplads i dit hjem? Tilføj da gerne en puf til din indretning - enten som en forlængelse til din sofa, hvorved du skaber en form for chaiselong, eller placér puffen nær sofabordet og indbyd gæster til efterårshygge i sofaafdelingen med lidt godt til ganen. 

BOLIGTILBEHØR

Sæt prikken over i'et med forskelligt boligtilbehør i hvide nuancer. Placér de forskellige genstande rundt omkring i hele dit hjem for at skabe en rød tråd i din indretning, der er gennemgående i alle rum. Hæng også gerne billeder i offwhite nuancer på dine vægge, og gå her efter værker med forskellige strukturer og mønstre. 

DEL MED OS

Vi ville elske at se, hvordan du indretter dig med offwhite elementer. Del derfor gerne din boligindretning via #ILVAbolig og @ilvabolig, og inspirér os og andre 🤍

SE FLERE AF SÆSONENS TRENDS