Juletrends

Enchanted simplicity

Enchanted Simplicity er den moderne version af nordisk jul. Temaet har en fin enkelthed, hvor farver og materialer er delikate og afdæmpede. Farver som champagne, irret grøn og matte toner af grå, sølv og gulv er i fokus. Temaets inspiration fra naturen fanger den nordiske stil, som passer ind i alle moderne hjem.

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Sweet memories

Sweet Memories er inspireret af den traditionelle jul. Temaet understreges af klassiske farver som dyb rød og doucet mørk grøn, hvor tilføjelser af snehvid, antik guld og sølv skaber komplimenterende kontraster. Dekorationer som julekugler, engle og flag binder temaet sammen og minder os om barndommens nostalgiske minder om jul.

Julens Trends 2019

Julehyggen spreder sig i takt med at julepynten findes frem og hænges op. Hvert år dukker nye trends og tendenser op, som giver mulighed for at lege med juledekorationen af hjemmet.

Hos ILVA har vi valgt to temaer til julens trends i 2019: Sweet Memories og Enchanted Simplicity. Hvad end du er til traditionel jul eller nordisk-inspireret jul, så kan du finde inspiration til din jul lige her.

Bliv klar til jul

Juletilbud

Julegaveidéer

Julemagasin 2019

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}