Kurv
Kurv

Jobmuligheder på Hovedkontoret

ILVAs hovedkontor ligger i Sabro, ved Aarhus, hvor vi har samlet vores servicefunktioner under ét tag. Her sidder vi godt 110 medarbejdere og supporterer dagligt vores bolighuse, for at sikre medarbejderne i bolighusene har mulighed for at prioritere gode kundeoplevelser.

 

Vi er en arbejdsplads, hvor vores kultur er funderet på én central leveregel: I kundens sted. Det betyder for os, at alle vores beslutninger og løsninger sker med kundens behov i fokus. Vores leveregel støttes op af vores tre værdier: Agile, ansvarlige og ét team. Vi tror på, at en god arbejdsplads skabes af forskellige ideer og inputs på tværs af afdelinger og bolighusene, og vi opfordrer alle vores medarbejdere til at byde ind, så vi sammen kan løfte virksomheden til nye højder.

 

Drivkraften bag vores virksomhed er vores medarbejdere. Vi har derfor fokus på kompetenceudvikling og udbyder en række af interne medarbejderkurser og -events inden for personlig og faglig udvikling, ligesom vi har egen talent-/lederuddannelse.

 

Herunder kan du læse om de mange forskellige karrieremuligheder, der er på vores hovedkontor, hvad afdelingen og rollerne deri er ansvarlige for, og ikke mindst høre historier fra vores medarbejdere.