Kurv
Kurv

Favoritter: 4 lækre stofsofaer

Stofsofaer fås i utallige materialer og der findes et væld af farvekombinationer og designmuligheder! Det gør en stofsofa til et alsidigt valg for mange hjem. Derudover er en stofsofa med imprægnering også et slidstærkt valg, som sikrer en langtidsholdbar sofaløsning. Vi har fundet 4 lækre stofsofa kategorier, som du med garanti vil elske!

Den klassiske

Ofte tyer mange til den klassiske grå eller sorte sofa, da disse er tidsløse og passer ind i de fleste hjem. Du kan nemt pifte den neutrale sofa op med nogle pyntepuder i friske farver og dermed give sofaen et nyt udtryk.   

Very velour 

Vi elsker dekadance, med ekstravagance og overdådig luksus, som de lækre veloursofaer emmer af. Overdådigheden vil ingen ende tage, når de tunge veloursofaer kombineres med marmor og metaller. Hold dig ikke tilbage, hvis du drømmer om det royale rum, hvor glamour og luksus velour er på sit højeste!

 

Colour up

Er du den modige type, som er til spræl og farver, og skal din indretning være spektakulær og skille sig ud? Så indret dig med en stofsofa i en cool farve, og lad sofaen være omdrejningspunktet i stuen!

Less is more

Er du til det rene, skarpe linjer og klassisk design? Så skal du gå efter stofsofaer uden for mange deltaljer. Lad enkeltheden og det gode materialevalg være det afgørende. Enkeltheden tillader, at der kan blive eksperimenteret med pyntepuder og plaider i forskellige farver, mønstre og materialer.

Viser 0 af 0