I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

43varer
- tilpasset efter:
VIS FLERE VARIANTER
VIS FLERE VARIANTER
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 43

Havestole i træ, plast, flet og metal

Trænger udendørsarealerne til at blive frisket op, inden sommeren for alvor kommer til Danmark? Så lad dig forføre af vores store udvalg af havestole. Vi har et bredt udvalg af stilrene og funktionelle havestole i mange forskellige træsorter og andre materialer som plast og metal. Gå på opdagelse online og finde netop den type havestol, der passer allerbedst til din have og dit havebord. Drømmer du om at udskifte hele møblementet, kan du naturligvis også finde en række havesæt, hvor stole og borde på forhånd er sammensat for dig: Se alle havemøbelsæt.

I sommermånederne bruger vi mange timer i vores havemøbler. Derfor er det vigtigt, at hele området er indbydende, og ikke mindst at stolene er komfortable. Når du køber havestole hos ILVA, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i orden og at stolene dermed kan tåle at blive brugt. Heller ikke det til tider ustadige danske sommervejr giver problemer. Hvis du ønsker at øge siddekomforten, kan du med fordel vælge at placere siddehynder i stolene. Du finder et udvalg af siddehynder her: Siddehynder og tekstiler.

Vælg den rigtige havestol

Drømmer du om nye havestole, men kan du ikke overskue udsigten til at skulle pleje og vedligeholde nye møbler? Der er ingen grund til fortvivlelse, hvis du blot vælger materialet på stolene med omhu. Går du eksempelvis efter stole i plast eller polyrattan, skal du blot rengøre havestolene efter behov. Du finder også et udvalg af havestole i metal, der ligeledes er vedligeholdelsesfrie og dermed er det enkle valg. Kan du godt lide det naturlige look, er træstole selvfølgelig det oplagte valg. Går du her efter de hårde træsorter som eksempelvis FSC-certificeret teak, får du stole der med let vedligehold og enkle midler kan forblive flotte år efter år. Du kan læse om vedligeholdelsen af de forskellige materialer i vores havemøbelplejeguide her: Gode råd om havemøbler.

Det er selvfølgeig også en god idé at skele til størrelsen, når du vælger nye havestole. Sammenlign eventuelt med dine nuværende stole, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de stole, du har forelsket dig i, passer til din terrasse. Hvis du har en lille terrasse eller en altan, kan du emd fordel vælge havestole som kan stables eller klappes sammen, når de ikke er i brug.

Hvis du er på udkig efter den ultimative siddekomfort ved dit havebord, kan du overveje positionsstole, der kan indstilles efter det givne formål. På den måde kan du få god støtte til ryggen og armene, når du sidder ved bordet og spiser. Men du får også gode muligheder for at læne dig godt tilbage og slappe af,Når du skal spise ved bordet, er det ramt med en stol, der støtter ryggen og armene. Når du har spise og skal slå mave, er det lykken at kunne læne sig godt tilbage og måske endda sætte fødderne op.

Køb havestole på tilbud hos ILVA

Gå på opdagelse i vores ugentlige tilbudsavis, som er spækket med attraktive tilbud og gode rabatter. Tilbuddene gælder både online og i varehuset. Se alle havestole på tilbud. Se også vores brede udvalg af haveborde, der passer til havestolene. Vi har også et bredt udvalg af hynder og plaider, så du også kan nyde haven i de kølige sommeraftener.

Hos ILVA får du møbler i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi giver endvidere alle kunder prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – og det gælder, uanset om du handler online eller i dit lokale varehus. Tillykke med dine nye havestole fra ILVA!