40varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 40

Havestole i træ, plast, flet og metal

Trænger udendørsarealerne til at blive frisket op, inden sommeren for alvor kommer til Danmark? Så lad dig forføre af vores store udvalg af havestole. Vi har et bredt udvalg af stilrene og funktionelle havestole i mange forskellige træsorter og materialer (heriblandt flet, plast og metal), så du nemt kan finde et sæt stole, der passer til både dit havebord og til resten af indretningen i dit hjem.

I sommermånederne bruger vi mange timer i vores havemøbler. Derfor er det vigtigt, at hele området er indbydende, og ikke mindst at stolene er komfortable. Disse to vigtige elementer har vi naturligvis taget højde for i vores sortiment. Ofte er fire nye stole nok til at forandre hele stemningen omkring havebordet, og vi sælger netop mange af vores stole i sæt á 2 eller 4 stk.

Kvaliteten er i top på vores havemøbler. De er designet til at kunne holde til at blive brugt i hverdagen, og de kan tåle det slid, som udendørsmøbler bliver udsat for i form af vejr og vind. Du gør derfor en rigtig god investering, når du køber dine havemøbler hos os.

Vælg den rigtige havestol

Vores skønne plaststole kan være et elegant og farverigt indslag på en ellers grå og kedelig terrasse. Vores Click-havestole med plastiklameller er blandt vores bedst sælgende produkter til udendørs brug. De fås i utallige farver og i flere forskellige modeller. Plastiklamellerne former sig efter kroppen og giver dig derved nogle meget komfortable havestole, som du kan tilbringe solrige dage og lange sommeraftner i.

Er du mere til de klassiske sorte og hvide møbler, så findes mange af vores stole naturligvis også i disse mere afdæmpede farver. Foretrækker du i stedet dine stole i varme, naturlige materialer, har vi hos ILVA et stort udvalg af havemøbler i naturtræ. Vælg eksempelvis en komfortabel og flot stol i FSC-certificeret teaktræ eller i hvidmalet mahogni. FSC-mærket er din garanti for, at træet kommer fra en bæredygtig skovdrift.

Trænger udestuen til at blive piftet op, så tag et kig på vores lækre og yderst komfortable loungemøbler. Her kan du smide dig efter en lang dag på jobbet og slappe af med en god bog. Hvis du leder efter havestole til altanen, spiller størrelsen på stolene en vigtig rolle. På en lille altan i storbylejligheden kan du med fordel vælge havestole, der kan klappes sammen eller stables, så de kan pakkes sammen, når de ikke er i brug.

Køb havestole på tilbud hos ILVA

Gå på opdagelse i vores ugentlige tilbudsavis, som er spækket med attraktive tilbud og gode rabatter. Tilbuddene gælder både online og i varehuset. Se alle havestole på tilbud. Se også vores brede udvalg af haveborde, der passer til havestolene. Vi har også et bredt udvalg af hynder og plaider, så du også kan nyde haven i de kølige sommeraftener.

Hos ILVA får du møbler i en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi giver endvidere alle kunder prismatch, leveringsgaranti samt retur- og fortrydelsesret – og det gælder, uanset om du handler online eller i dit lokale varehus. Tillykke med dine nye havestole fra ILVA!