I vintermånederne finder du kun havemøbler og havetilbehør på vores webshop. Fra medio februar 2019 vil der igen være udstilling af havemøbler og -tilbehør i bolighusene.

42varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 42

Haveborde i træ, beton, granit og glas

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af haveborde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet haveborde og caféborde i granit, træ (egetræ, akacietræ, bambus, eukalyptustræ, teaktræ m.fl.), beton, flet, glas og metal. Uanset om du leder efter et havebord til altanen, terrassen, haven eller sommerhuset, er vi derfor sikre på, at du kan finde et bord hos os, der matcher dine behov, din indretningsstil og dit budget.

Haveborde bliver ofte udsat for lidt af hvert, ikke kun vejrmæssigt men også brugsmæssigt. Derfor er alle vores borde fremstillet i en solid og slidstærk kvalitet med mange års holdbarhed, så du kan have glæde af dit nye havebord mange år frem. Hvis du foretrækker havemøbler med et minimum af vedligeholdelse, kan vi varmt anbefale materialer som eksempelvis plast eller Duraboard, der kun kræver rengøring efter behov. Vi anbefaler desuden, at man opbevarer havemøblerne tørt om vinteren - fx i et skur eller i garagen. På den måde minimerer du risikoen for aflejringer af skidt, kalk, alger eller lignende, der kan gøre særligt havebordet medtaget at se på. Du kan læse flere gode råd om vedligeholdelse af havemøbler her: Plejeguide til havemøbler

Stilrene møbler i skandinavisk design

Et havebord er meget mere end et funktionelt møbel. Det er et designobjekt, der tiltrækker sig stor opmærksomhed i haven såvel som på altanen. Derfor er det vigtigt, at du køber et bord, som du kan få glæde af i mange år frem, og som passer til stilen i dit hjem. Hos ILVA finder du et bredt sortiment, der er designet ud fra skandinaviske traditioner med stilerene og enkle linjer i fokus.

De mange forskellige designs gør det let at finde et bord, der afspejler den personlige stil i din boligindretning. De fleste af vores borde har et moderne og stilrent udseende, der gør det muligt at kombinere dem med stole fra andre serier. På den måde kan du skabe dit helt eget unikke udtryk – uden at det behøver koste dig en formue. Alle vores træborde er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Køb et havebord på tilbud hos ILVA

Vores tilbudsavis udkommer hver uge – fyldt med gode tilbud og attraktive rabatter – og du kan naturligvis få de samme gode tilbud, uanset om du handler i butikken, eller om du handler online. Se alle haveborde på tilbud netop nu. Se også vores brede udvalg af havestole, der passer til vores haveborde. Vi har desuden et stort udvalg af hynder og plaider, så du også kan nyde haven i forsommerens og sensommerens kølige luft.

Når du handler hos ILVA, får du ikke kun en høj kvalitet til en lav pris. Du får også prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du handler online, eller du handler i et af vores danske varehuse. Vi ser frem til at levere dit drømmehavebord.