38varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 38

Haveborde i træ, beton, granit og glas

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af haveborde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet haveborde og caféborde i granit, træ (egetræ, akacietræ, bambus, eukalyptustræ, teaktræ m.fl.), beton, flet, glas og metal. Uanset om du leder efter et havebord til altanen, terrassen, haven eller sommerhuset, er vi derfor sikre på, at du kan finde et bord hos os, der matcher dine behov, din indretningsstil og dit budget.

Haveborde bliver ofte udsat for lidt af hvert, ikke kun vejrmæssigt men også brugsmæssigt. Derfor er alle vores borde fremstillet i en solid og slidstærk kvalitet med mange års holdbarhed, som kun kræver minimal vedligeholdelse. Havebordene er nemme at rengøre med en fugtig klud, og de kan alle tåle det ustadige, danske sommervejr, hvilket er en fordel, hvis du ikke har plads til at flytte dine havemøbler indendørs, hver gang det regner.

Vores store haveborde er det perfekte valg, hvis du har behov for god plads til hele familien eller alle vennerne. Vi har også et bredt udvalg af små haveborde, der kan bruges som eksempelvis sofaborde, bakkeborde, blomsterborde eller hjørneborde. Anvendelsesmulighederne er mange, og haven er naturligvis ikke det eneste sted, hvor bordene tager sig godt ud – de kan også anvendes indendørs eller på en overdækket terrasse.

Stilrene møbler i skandinavisk design

Et havebord er meget mere end et funktionelt møbel. Det er et designobjekt, der tiltrækker sig stor opmærksomhed i haven såvel som på altanen. Derfor er det vigtigt, at du køber et bord, som du kan få glæde af i mange år frem, og som passer til stilen i dit hjem. Hos ILVA finder du et bredt sortiment, der er designet ud fra skandinaviske traditioner med stilerene og enkle linjer i fokus.

De mange forskellige designs gør det let at finde et bord, der afspejler den personlige stil i din boligindretning. De fleste af vores borde har et moderne og stilrent udseende, der gør det muligt at kombinere dem med stole fra andre serier. På den måde kan du skabe dit helt eget unikke udtryk – uden at det behøver koste dig en formue. Alle vores træborde er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Køb et havebord på tilbud hos ILVA

Vores tilbudsavis udkommer hver uge – fyldt med gode tilbud og attraktive rabatter – og du kan naturligvis få de samme gode tilbud, uanset om du handler i butikken, eller om du handler online. Se alle haveborde på tilbud netop nu. Se også vores brede udvalg af havestole, der passer til vores haveborde. Vi har desuden et stort udvalg af hynder og plaider, så du også kan nyde haven i forsommerens og sensommerens kølige luft.

Når du handler hos ILVA, får du ikke kun en høj kvalitet til en lav pris. Du får også prismatch, leveringsgaranti samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du handler online, eller du handler i et af vores danske varehuse. Vi ser frem til at levere dit drømmehavebord.